I Wonder Box

Nog 2 weken en de I Wonder Days komen eraan.

Het is nogal wat die I Wonder Box.

Ik moet toegeven, wanneer ik het voor het eerst hoorde dacht ik, wat een vreemde actie. Een doos vol producten waarvan je niet weet welke er zullen inzitten. Een doos die niet goedkoop is, €299 is een hele hoop geld en wie weet zijn het producten die je niet leuk vindt.

Ik heb lang moeten wennen aan het idee. Maaaaarrr, RainPharma zal toch geen actie bedenken waar hun klanten teleurgesteld over zullen zijn. 12000 dozen op de markt brengen aan een speciale stuntprijs, dat moet een schot in de roos zijn. Hier wil RainPharma geschiedenis mee schrijven. Iedereen zal overdonderd zijn over de inhoud van de doos. Dat kan niet anders. Dussss intussen ben ik wel MEGA overtuigd, ik heb al 2 boxen gereserveerd voor mezelf en ik weet ook nog niet wat er in de box zit.

Ik ben fan van de producten van RainPharma. Ik gebruik elk product en heb dus ook een hele voorraad in huis. Ik moet ze toch bijvullen. Dan heel graag aan een spotprijs a.u.b.

60% korting, dat is ongezien. Op andere RainPharma shoppingdays was het 10%, 15% met een maximum van 20%, nu krijg je maar liefst 60% korting tijdens deze actie. Dat is toch SUPER!

  • €451 korting
  • 60% korting
  • €299 ipv €750
  • Héél veel extra’s voor de kopers van de I Wonder Box
  • Een extra cadeau twv €150 speciaal van Skin | Body Affair

Wauuuwwww! Dat is de moeite. Denk er dus zeker nog eens over na als je nog niet beslist hebt.

Ik heb een rekensom gemaakt voor mezelf:

1 doos Super C boost: €39,95 ( extra immuniteit voor de winter)

1 doos  Daily Boost: €38,95

1 Milk chocolate shake: €39,95

1 Faithful Face Guard: €79,95

1 Advanced precleanser: €31,95

1 Charming Broccoli Seed Mask: €49,90

Totaal: €279,75

Ik leg dus €20 bij en ik krijg 14 producten helemaal gratis. Producten waar ik heel blij mee zal zijn en ik zou het fijn vinden dat er een product in zit dat ik nog niet ken. Want ik hou ervan om verrast te worden.

 

Maak jij de berekening voor jezelf? Dan weet je zeker dat je deze actie niet kan missen.

Bestel je I Wonder Box hier.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.