5 tips tegen cellulitis.

Cellulitis verminderen

Vijf tips om cellulitis te verminderen:

✨Drink veel water: Drink minstens acht glazen water per dag om gehydrateerd te blijven en gifstoffen uit het lichaam te spoelen. Dit kan helpen om vochtretentie te verminderen en de huid er gladder uit te laten zien.

✨Eet gezond: Eet een gezond dieet dat rijk is aan groenten, fruit en volkoren granen. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen, suiker en verzadigde vetten. Een gezond dieet kan helpen om vetophopingen te verminderen en het uiterlijk van de huid te verbeteren.

✨Beweeg regelmatig: Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het verbranden van overtollig vet en het verbeteren van de bloedcirculatie. Probeer minstens 30 minuten per dag te bewegen, zoals wandelen, joggen, zwemmen of fietsen.

✨Gebruik Celluexpert van Mesoestetic. Deze crème vermindert cellulitis. Bren hem 1x tot 2x per dag aan.

✨ Lymfopress helpt bij het verminderen van cellulitis door het stimuleren van de lymfecirculatie en het verminderen van vochtophoping in het lichaam. Cellulitis is een aandoening waarbij vet, vocht en gifstoffen zich ophopen onder de huid, waardoor deze een bobbelig uiterlijk krijgt. Lymfopress helpt bij het verminderen van deze ophopingen en het bevorderen van een gezonde bloedcirculatie, waardoor de huid er gladder en gezonder uitziet.

Door het gebruik van druktherapie helpt Lymfopress ook bij het verminderen van de zwelling en ontsteking die gepaard gaan met cellulitis. Hierdoor kan de huid er gladder en egaler uitzien. Lymfopress helpt ook bij het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid door het stimuleren van de lymfecirculatie en het verbeteren van de bloedstroom.

Meer info? Boek je GRATIS adviesgesprek.

Skin | Body Affair
Mechelsesteenweg 310
3020 Herent
0465/00.19.15

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *