Recept voor meer Energie 🔥en een stralende huid ✨

Simpelweg Energiek: quinoa salade

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Simpelweg Energiek blog! Deze keer heb ik een heerlijk recept voor jullie om van te smullen en tegelijkertijd je energielevel op te krikken. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er niet wat extra energie gebruiken in deze drukke tijden?

Dit keer deel ik het recept voor een heerlijke quinoa salade met gegrilde groenten.

Quinoa is een superfood dat vol zit met eiwitten, vezels en belangrijke voedingsstoffen.

Daarnaast bevatten de gegrilde groenten veel vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft om gezond en energiek te blijven. De dressing is ook nog eens super eenvoudig te maken en zit boordevol smaak.

Welke voordelen hebben de ingrediënten van deze salade voor je huid?

Quinoa bevat veel eiwitten en aminozuren, wat de huid helpt om collageen aan te maken en de elasticiteit te behouden. Bovendien bevat quinoa vitamine E, wat helpt om de huid te beschermen tegen schade door de zon en vrije radicalen.

De groenten in de salade zijn ook geweldig voor de huid. Courgette bevat veel water, wat hydratatie biedt voor de huid. Het bevat ook vitamine C, wat helpt bij het stimuleren van de productie van collageen en het beschermen van de huid tegen schade.

Paprika’s bevatten veel vitamine C en A, beide belangrijk voor een gezonde huid en het verminderen van tekenen van veroudering. Aubergines bevatten ten slotte anthocyanen, die de huid helpen om te beschermen tegen schade door de zon en vrije radicalen.

Samengevoegd in een salade bieden deze ingrediënten een heerlijke en gezonde maaltijd die niet alleen energie geeft, maar ook bijdraagt aan een gezonde en stralende huid, twee vliegen in 1 klap dus 🪰👏

Hier is het recept:👇

Quinoa salade met gegrilde groenten:

Ingrediënten:

– 150 gram quinoa
– 1 courgette
– 1 paprika
– 1 aubergine
– 2 eetlepels olijfolie
– Sap van 1 citroen
– 1 teentje knoflook
– Kruiden naar smaak (bijvoorbeeld oregano, basilicum, tijm)

Bereiding:

1. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
2. Snijd de courgette, paprika en aubergine in plakjes en grill ze op een grillpan of barbecue.
3. Meng de quinoa en gegrilde groenten in een grote schaal.
4. Maak de dressing door de olijfolie, citroensap, knoflook en kruiden te mengen. Voeg naar smaak zout en peper toe.
5. Giet de dressing over de quinoa salade en meng goed.

En klaar is je heerlijke, gezonde maaltijd die je een energieboost zal geven. Smakelijk!

Ben je na het proeven van deze salade helemaal overtuigd van het belang van goede voeding voor je energieniveau? Dan is mijn online cursus misschien wel wat voor jou. In deze cursus leer ik je alles over gezonde voeding en hoe je deze op een eenvoudige manier in je dagelijks leven kunt integreren. Zo zul je niet alleen meer energie hebben, maar ook een betere gezondheid en meer levensvreugde.

Meld je nu aan voor de cursus en ontdek hoe je simpelweg energiek kunt zijn!

👇👇👇

Ben je klaar om je energiepijl te boosten en jezelf weer op de eerste plaats te zetten? Meld je dan nu aan voor Simpelweg Energiek!

Je kunt nu de complete Simpelweg Energiek-cursus krijgen voor de helft van de prijs! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor slechts €77 in plaats van €149!

 

Skin | Body Affair

Mechelsesteenweg 310

3020 Herent

0465/00.19.15

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *