C-CAV LIPOCAVITATIE

Weg met plaatselijk vet door cavitatie!


Ken je het? Plaatselijk vet dat maar niet weg wil, hoeveel je ook sport Ă©n hoe gezond je ook eet. Het is een veelvoorkomend probleem, zeker naarmate je ouder wordt.

Een vetrolletje hier, een kwabbetje daar, cellulitis….mooi is anders.


Ook zonder chirurgische ingreep kun je weer een strakkere buik krijgen, of gladde benen. Weg met die vetrolletjes of vervelende sinaasappelhuid!


Pijnloos, veilig, snel en zonder blauwe plekken. Al na een behandeling is het resultaat zichtbaar. Vanaf 6 behandelingen is het resultaat zelfs te vergelijken met liposuctie.


CAVITATIE MET DE C-CAV PRO

De C-CAV PRO-behandeling is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen of hardnekkige cellulitis aan te pakken.


Met de C-CAV PRO wordt plaatselijk vet aangepakt door middel van warmte (rode LEDS) en lage ultrasone geluidsgolven (Cavitatie).

Deze methode wordt al langer toegepast in de medische wereld.


NATUURLIJKE MANIER

De warmte en ultrasone geluidsgolven dringen diep door in de vetcellen en breken deze af. De afgebroken vetcellen worden op volkomen natuurlijke manier afgevoerd. Veel drinken voor en na een behandeling is dus aan te raden.


GLADDERE HUID

De C-CAV PRO -behandeling is ook heel geschikt voor mensen met cellulitis, ofwel een sinaasappelhuid. De technologie zorgt namelijk voor een betere bloedcirculatie en een betere werking van het lymfesysteem.


Daardoor wordt de huidoppervlakte gladder en verdwijnt de cellulitis.


Voor het beste resultaat zijn er meerdere behandelingen (kuur) met de C-CAV PRO nodig. Hierbij wordt een intake en behandelzone besproken voor het optimale resultaat. En natuurlijk blijft een gezonde leefstijl belangrijk!

C-CAV LIPOCAVITATIE Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x