Energiek Slank

Energiek Slank, proteïnedieet

Direct aan de slag?

Plan een afspraak in met een van onze experts

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is het Energiek Slank Programma?

Het Energiek Slank Programma is een programma dat gebaseerd is op het proteïnedieet. Een dieet zonder jojo effect maar waar je wel snel afvalt. Je verbrandt buikvet maar hoeft dit niet alleen met shakes te doen.

Je hoeft daarvoor niet enkel op groenten en fruit te leven, maar je kan nog lekker genieten van een lekkere snack, hier en daar een lekker koekje of wat chocola of chips. Je zal vermageren zonder honger en hoeft dus niet enkel shakes te drinken.

Hoera!! Nadat je je streefgewicht bereikt hebt hanteer je die gezonde levensstijl en dat gezonde dieet, zodat je mooi en gemakkelijk op je gewicht kan blijven. In deze gezonde levensttijl kan je zeker onze lekkere koekjes nog blijven eten maar heb jij ook geleerd hoe je zelf lekkere alternatieven kan klaarmaken. Wanneer je bij Katalin, Kessy of Fran onder begeleiding komt om je kilo’s aan te pakken, maken zij een persoonlijk afslankplan op voor jou. Je krijgt een jaar toegang tot onze “Energiek Slank” academie waar je toegang krijgt tot inspiratievideo’s en een receptenboek.

Je krijgt toegang tot onze besloten facebookgroep waar we tips en recepten delen. Het is een super leuke community waar je vrienden maakt en ervaringen kan uitwisselen. Twiijfel je of dit het Energiek Slank Programma iets voor jou? Boek dan zeker een vrijblijvend en GRATIS adviesgesprek in.

Tarieven Energiek Slank Programma: Je koopt producten aan voor €350, dan is je intake gesprek GRATIS en heb je een jaar lang gratis begeleiding (op voorwaarde dat je producten aankoopt bij ons). Je krijgt toegang tot onze online academie waar je verschillende video’s, recepten en weekmenu’s kan terugvinden.

Je kan al starten met een productpakket van €150, dan is je intake gesprek ook GRATIS maar kom je niet in de academie.

  • Intakegesprek €60 (GRATIS bij aankoop van €150 producten)
  • Begeleidingsgesprek €30 Koop je 2 wekelijks voor €75 aan producten bij Skin | Body Affair dan is je begeleidingsgesprek GRATIS.

Waarom kies je voor Energiek Slank?

Onze experts over het Energiek Slank Dieet

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 15 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen.

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de afgelopen 10 jaar bij Skin | Body Affair ben ik geïnteresseerd geraakt in gezonde voeding. Ik haal inspiratie uit mijn collega Fran en lees veel over diëten en een gezonde levensstijl. Zelf ben ik 5 kg afgevallen met ons dieetprogramma. Met mijn kennis en ervaring help ik anderen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Laten we samen werken aan jouw welzijn en doelen. Neem contact op voor meer informatie en een afspraak.

Katalin

Dieet Specialist

Ik ben Kessy, jouw persoonlijke motivator op het pad naar een energiek en slank leven. Met het Energiek Slank traject bied ik begeleiding en inspiratie om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Ik geloof in een ondersteunende gemeenschap waarin we elkaar motiveren en inspireren. Met mijn begeleiding voel je je energiek, zelfverzekerd en stralend. Klaar om te transformeren? Begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Contacteer ons vandaag nog! Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

Kessy

Dieet Specialist

Hoe ziet het Energiek Slank programma eruit?

Intakegesprek dieet

Intake

Wanneer je langskomt voor een intakegesprek doen we een lichaamsscan om je gewicht, vetpercentage en spiermassa te bepalen. We leren mekaar kennen en we maken een gepersonaliseerd plan op, speciaal voor jou.

Energiek Slank: proteïne dieet

Stap 2

Elke 2 weken spreken we af, zodat we je vooruitgang kunnen meten. We geven je tips en tricks en motiveren je, laat dat nu juist onze specialiteit zijn. Al je vragen worden tijdens deze sessies beantwoord.

Energiek Slank, proteïnedieet

Stap 3

Wanneer je 75% van het te verliezen gewicht verloren hebt gaan we over naar de volgende fase. We passen je dieetschema aan helemaal op jouw maat. Enkel de laatste kilo’s wil je nu nog verliezen. Je mindset staat intussen al helemaal op punt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We bieden een efficiënte aanpak voor gewichtsverlies, een snelle silhouetverandering (zonder verlies van spiermassa). We reiken nieuwe voedingsgewoonten aan en we zetten aan tot een nieuwe levensstijl. Benieuwd hoe het Proteïne dieet jouw leven gaat veranderen? Maak hieronder dan een afspraak voor een intake gesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Wat is normaal eten? Als je dezelfde levensstijl terug opneemt van voor het dieet, dan kom je terug bij. Je bent niet voor niks te zwaar geworden. Als je je nieuwe levensstijl toepast dan blijf je mooi op gewicht.

Uiteraard niet, we gaan voor een gevarieerde en lekkere voeding. Een gezonde voeding is meer dan sla alleen.

Hoe beter je de adviezen toepast, hoe sneller resultaat. Na je afslanktraject adviseren we je om de 80-20 regel toe te passen. 80% gezond eten met 20% ruimte om te zondigen. Perfect haalbaar dus.