Energiek Slank

Skin body affair proteïne dieet

Direct aan de slag?

Plan een afspraak in met een van onze experts

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is het Energiek Slank Programma?

Het Energiek Slank Programma is een programma dat gebaseerd is op het proteïnedieet. Een dieet zonder jojo effect maar waar je wel snel afvalt. Je verbrandt buikvet maar hoeft dit niet alleen met shakes te doen. Je hoeft daarvoor niet enkel op groenten en fruit te leven, maar je kan nog lekker genieten van een lekkere snack, hier en daar een lekker koekje of wat chocola of chips. Je zal vermageren zonder honger en hoeft dus niet enkel shakes te drinken. Hoera!! Nadat je je streefgewicht bereikt hebt hanteer je die gezonde levensstijl en dat gezonde dieet, zodat je mooi en gemakkelijk op je gewicht kan blijven. In deze gezonde levensttijl kan je zeker onze lekkere koekjes nog blijven eten maar heb jij ook geleerd hoe je zelf lekkere alternatieven kan klaarmaken. Wanneer je bij Katalin, Kessy of Fran onder begeleiding komt om je kilo’s aan te pakken, maken zij een persoonlijk afslankplan op voor jou. Je krijgt een jaar toegang tot onze “Energiek Slank” academie waar je toegang krijgt tot inspiratievideo’s en een receptenboek. Je krijgt toegang tot onze besloten facebookgroep waar we tips en recepten delen. Het is een super leuke community waar je vrienden maakt en ervaringen kan uitwisselen. Twiijfel je of dit het Energiek Slank Programma iets voor jou? Boek dan zeker een vrijblijvend en GRATIS adviesgesprek in. Tarieven Energiek Slank Programma: Je koopt producten aan voor €350, dan is je intake gesprek GRATIS en heb je een jaar lang gratis begeleiding (op voorwaarde dat je producten aankoopt bij ons). Je krijgt toegang tot onze online academie waar je verschillende video’s, recepten en weekmenu’s kan terugvinden.
Bij ons energiek slank traject maak je ook kans op 2x EM-contouring + 1 Cryofreeze als je 5kg verliest binnen 8 weken. (makkelijk haalbaar)
Je kan al starten met een productpakket van €150, dan is je intake gesprek ook GRATIS maar kom je niet in de academie en dus ook niet in aanmerking voor de cadeau’s. 
Intakegesprek €60 (GRATIS bij aankoop van €150 producten) Begeleidingsgesprek €30 Koop je 2 wekelijks voor €75 aan producten bij Skin | Body Affair dan is je begeleidingsgesprek GRATIS.

Waarom kies je voor het Proteïne Dieet?

Onze experts over Proteïne Dieet

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 10 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen.

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de 10 jaar dat ik bij Skin | Body affair werk ben ik me meer en meer gaan interesseren in gezonde voeding. Fran heeft me besmet met de gezondheidsmicrobe, wat ik super leuk vindt.

In mijn vrije tijd kan je me vinden met mijn neus tussen de boeken over dieet en een gezonde levensstijl. Ik hou ervan mensen te inspireren en te begeleiden en ik ben zelf 5 kg afgevallen met ons dieet.

Katalin

Dieet Specialist

Hoe ziet een Proteïne dieet eruit?

Intakegesprek dieet

Intake

Wanneer je langskomt voor een intakegesprek doen we een lichaamsscan om je gewicht, vetpercentage en spiermassa te bepalen. We leren mekaar kennen en we maken een gepersonaliseerd plan op, speciaal voor jou.

smart nutrition project

Stap 2

Elke 2 weken spreken we af, zodat we je vooruitgang kunnen meten. We geven je tips en tricks en motiveren je, laat dat nu juist onze specialiteit zijn. Al je vragen worden tijdens deze sessies beantwoord.

dieet Skin Body affair

Stap 3

Wanneer je 75% van het te verliezen gewicht verloren hebt gaan we over naar de volgende fase. We passen je dieetschema aan helemaal op jouw maat. Enkel de laatste kilo’s wil je nu nog verliezen. Je mindset staat intussen al helemaal op punt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We bieden een efficiënte aanpak voor gewichtsverlies, een snelle silhouetverandering (zonder verlies van spiermassa). We reiken nieuwe voedingsgewoonten aan en we zetten aan tot een nieuwe levensstijl. Benieuwd hoe het Proteïne dieet jouw leven gaat veranderen? Maak hieronder dan een afspraak voor een intake gesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Wat is normaal eten? Als je dezelfde levensstijl terug opneemt van voor het dieet, dan kom je terug bij. Je bent niet voor niks te zwaar geworden. Als je je nieuwe levensstijl toepast dan blijf je mooi op gewicht.

Uiteraard niet, we gaan voor een gevarieerde en lekkere voeding. Een gezonde voeding is meer dan sla alleen.

Hoe beter je de adviezen toepast, hoe sneller resultaat. Na je afslanktraject adviseren we je om de 80-20 regel toe te passen. 80% gezond eten met 20% ruimte om te zondigen. Perfect haalbaar dus.