Over het Proteïne Dieet

Afslanken… we weten toch allemaal wat gezonde voeding is? Jammer genoeg niet… het is niet eenvoudig om de juiste keuzes te maken.

Skin | Body Affair heeft dé oplossing! Onze experts begeleiden je door het Proteïne Afslankprogramma en reiken je nieuwe voedingsgewoontes aan! Onze experts gooien al hun creativiteit in de strijd om jouw afslanken tot een succes te brengen, en dat maar 1 maal, want daarna blijf je toch op gewicht! Samen bekijken we jouw levensstijl en je mogelijkheid tot bewegen.

Het Proteïne Dieet is perfect voor wie niet houdt van shakes. Voor wie moeilijk afscheid kan nemen van koekjes en chips. Bij dit dieet hebben we lekkere en gezonde alternatieven. Ideaal voor de echte suiker en vetverslaafden onder ons 😉 Je krijgt toegang tot onze besloten facebookgroep waar we tips en recepten delen. Het is een super leuke community waar je vrienden maakt en ervaringen kan uitwisselen.

En als kers op de taart krijg je toegang tot ons online “Energiek Slank” programma boordevol waardevolle video’s en recepten.

AFSLANKEN

Waarom kies je voor het Proteïne Dieet?

Onze experts over Proteïne Dieet

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 10 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen.

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de 10 jaar dat ik bij Skin | Body affair werk ben ik me meer en meer gaan interesseren in gezonde voeding. Fran heeft me besmet met de gezondheidsmicrobe, wat ik super leuk vindt.

In mijn vrije tijd kan je me vinden met mijn neus tussen de boeken over dieet en een gezonde levensstijl. Ik hou ervan mensen te inspireren en te begeleiden en ik ben zelf 5 kg afgevallen met ons dieet.

Katalin

Dieet Specialist

Hoe ziet een Proteïne dieet eruit?

Intakegesprek dieet

Intake

Wanneer je langskomt voor een intakegesprek doen we een lichaamsscan om je gewicht, vetpercentage en spiermassa te bepalen. We leren mekaar kennen en we maken een gepersonaliseerd plan op, speciaal voor jou.

smart nutrition project

Stap 2

Elke 2 weken spreken we af, zodat we je vooruitgang kunnen meten. We geven je tips en tricks en motiveren je, laat dat nu juist onze specialiteit zijn. Al je vragen worden tijdens deze sessies beantwoord.

dieet Skin Body affair

Stap 3

Wanneer je 75% van het te verliezen gewicht verloren hebt gaan we over naar de volgende fase. We passen je dieetschema aan helemaal op jouw maat. Enkel de laatste kilo’s wil je nu nog verliezen. Je mindset staat intussen al helemaal op punt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We bieden een efficiënte aanpak voor gewichtsverlies, een snelle silhouetverandering (zonder verlies van spiermassa). We reiken nieuwe voedingsgewoonten aan en we zetten aan tot een nieuwe levensstijl. Benieuwd hoe het Proteïne dieet jouw leven gaat veranderen? Maak hieronder dan een afspraak voor een intake gesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Wat als je na het dieet terug normaal eet?

Wat is normaal eten? Als je dezelfde levensstijl terug opneemt van voor het dieet, dan kom je terug bij. Je bent niet voor niks te zwaar geworden. Als je je nieuwe levensstijl toepast dan blijf je mooi op gewicht.

Moet ik dan alleen sla en tomaten eten?

Uiteraard niet, we gaan voor een gevarieerde en lekkere voeding. Een gezonde voeding is meer dan sla alleen.

Mag ik dan nooit nog zondigen?

Hoe beter je de adviezen toepast, hoe sneller resultaat. Na je afslanktraject adviseren we je om de 80-20 regel toe te passen. 80% gezond eten met 20% ruimte om te zondigen. Perfect haalbaar dus.

Hoe werken jullie tijdens COVID 19?

Wij wassen onze handen voor en na elke consultatie en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de consultatie. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens. Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt tijdens de consultatie een mondmasker en er is een plexi beschermwand.