RAINPHARMA DIEET

We kunnen onze ogen niet sluiten voor het feit dat obesitas wereldwijd een bedreiging vormt voor de volksgezondheid. Daarom wil RainPharma als holistisch gezondheidsmerk een oplossing bieden om voorgoed van die ongezonde kilo’s verlost te raken. Zonder mensen schuldgevoelens aan te praten of met de vinger te wijzen.

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een snelle start (wat motiverend werkt) en een doordachte langetermijnvisie (zodat die kilo’s er ook echt af blijven) gaan hand in hand. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie. We begeleiden je gedurende het hele traject.


Fran begeleidt al meer dan 10 jaar klanten naar een gezonde levensstijl. Haar specialiteit is motiveren, begeleiden en een nieuw leven geven.

Sarah is ervaringsdeskundige. Ze viel zelf maar liefst 36 kilo af met het RainPharma proteïnedieet en is daardoor dé uitgelezen persoon om je te begeleiden tijdens je afslanktraject. Als geen ander weet ze je tips te geven om moeilijke momenten door te komen. Ze begrijpt je als geen ander.
RAINPHARMA DIEET Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x