Rainpharma dieet

Direct aan de slag?

Plan een afspraak in met een van onze experts

Gratis adviesgesprek

Het RainPharma Dieet is een proteïne dieet dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Een gezond dieet dat we combineren met gezonde shakes. Snel afvallen met shakes zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie. We begeleiden je gedurende het hele traject. We inspireren je en motiveren je zodat jij snel je streefgewicht bereikt. 

Je krijgt toegang tot onze online academie waar we je inspireren met meer dan 60 inspiratievideo’s en recepten.

Bovendien krijg je toegang tot onze besloten facebookgroep waar we tips en recepten delen. Je ontmoet hier vrienden en kan je ervaringen delen.

Waarom kies je voor het Rainpharma Dieet?

Onze experts over Rainpharma

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 10 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de 10 jaar dat ik bij Skin | Body affair werk ben ik me meer en meer gaan interesseren in gezonde voeding. Fran heeft me besmet met de gezondheidsmicrobe, wat ik super leuk vindt.

In mijn vrije tijd kan je me vinden met mijn neus tussen de boeken over dieet en een gezonde levensstijl. Ik hou ervan mensen te inspireren en te begeleiden en ik ben zelf 5 kg afgevallen met ons dieet.

Katalin

Dieet Specialist

Hoe ziet een RainPharma dieet eruit?

smart nutrition project

Stap 1

Wanneer je langskomt voor een intakegesprek doen we een lichaamsscan om je gewicht, vetpercentage en spiermassa te bepalen. We leren mekaar kennen en we maken een gepersonaliseerd plan op, speciaal voor jou.

skin body affair

Stap 2

Elke 2 weken spreken we af, zodat we je vooruitgang kunnen meten. We geven je tips en tricks en motiveren je, laat dat nu juist onze specialiteit zijn. Al je vragen worden tijdens deze sessies beantwoord.

Stap 3

Wanneer je 75% van het te verliezen gewicht verloren hebt gaan we over naar de volgende fase. We passen je dieetschema aan helemaal op jouw maat. Enkel de laatste kilo’s wil je nu nog verliezen. Je mindset staat intussen al helemaal op punt.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik na het dieet terug normaal ga eten? Kom ik dan het dubbele bij?

Wat is normaal eten? Als je dezelfde levensstijl terug opneemt van voor het dieet, dan kom je terug bij. Je bent niet voor niks te zwaar geworden. Als je je nieuwe levensstijl toepast dan blijf je mooi op gewicht.

Moet ik dan alleen sla en tomaten eten?

Uiteraard niet, we gaan voor een gevarieerde en lekkere voeding. Een gezonde voeding is meer dan sla alleen.

Mag ik dan nooit nog zondigen?

Hoe beter je de adviezen toepast, hoe sneller resultaat. Na je afslanktraject adviseren we je om de 80-20 regel toe te passen. 80% gezond eten met 20% ruilte om te zondigen. Perfect haalbaar dus.

Hoe werken jullie tijdens COVID 19?

Wij wassen onze handen voor en na elke consultatie en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de consultatie. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens. Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt tijdens de consultatie een mondmasker en er is een plexi beschermwand.