Smart nutrition project

Een gratis adviesgesprek?

We gaan samen de uitdaging aan.

Boek nu

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrtion Project is een dieet dat je perfect zonder begeleiding kan doen met de RainPharma voedingssupplementen en de RainPharma Shakes. Heb je tekort aan energie, wil je een paar kilo’s kwijt, wil je een mooie en frisse huid? Dan is het Smart Nutrtion Project echt iets voor jou. Hou je niet van een super strikt dieet maar wil je wel een gezonde levensstijl aanmeten? Ook dan is dit traject een goede keus. Wil je 20 kg of meer verliezen, maar wil je het rustig aanpakken? Ik adviseer je om dan zeker onder begeleiding te starten.

 

De voordelen van het Smart Nutrition Project:

Onze voedingsexperts

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 10 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen.

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de 10 jaar dat ik bij Skin | Body affair werk ben ik me meer en meer gaan interesseren in gezonde voeding. Fran heeft me besmet met de gezondheidsmicrobe, wat ik super leuk vindt.

In mijn vrije tijd kan je me vinden met mijn neus tussen de boeken over dieet en een gezonde levensstijl. Ik hou ervan mensen te inspireren en te begeleiden en ik ben zelf 5 kg afgevallen met ons dieet.

Katalin

Dieet Specialist

Hoe ziet het Smart Nutrition Project eruit?

Stap 1

Je komt langs voor een gratis adviesgesprek.

Stap 2

Je kiest je pakket en alle stappen worden uitgelegd.

Stap 3

Je gaat aan de slag en wij blijven je opvolgen en ondersteunen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Iedereen is uniek dus daarom kijken we altijd samen met jou naar de beste manier om te starten met het Smart Nutrition Project.
Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in ons centrum.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Ja hoor, het zal wel wat langer duren omdat we hier iets minder strikt werken.

Het is geen proteinedieet. We zetten wel 2 shakes van RainPharma in per dag ter ondersteuning.
Dit zijn darmvriendelijke en 100% natuurlijke shakes. Daarbuiten eet je onwerkte en natuurlijke voeding.

4x per jaar starten we in groep, online en dan krijg je optimale begeleiding van onze experten. Je kan het Smart Nutrition Project ook zonder begeleiding volgen. Bij het pakket zit een boekje waar al de stappen heel duidelijk zijn uitgelegd.

Aanbieding!
Aanbieding!