Cosmelan, depigmentatie behandeling.

Dé wereldwijde nr 1 depigmentatie behandeling.

Met de Cosmelan behandeling kunnen we jouw pigmentvlekken behandelen en zelfs volledig laten verdwijnen.

Deze behandeling wordt wereldwijd toegepast en er zijn al meer dan 1.000.000 behandelingen toegepast. Naast het behandelen van pigmentvlekken wordt door deze behandeling je huid ook veel jonger.

We starten met een voorbereidende behandeling en ongeveer een week later (afhankelijk van jouw huidtype) starten we de Cosmelan behandeling.

Je komt naar het salon en we brengen Het Cosmelan 1 masker aan. Het is belangrijk dat het bij ons in het instituut gebeurt zodat we zeer nauwkeurig kunnen werken. (Dit is GEEN behandeling die je zelf kan toepassen, deze behandeling moet door een huidexpert toegepast worden.)

Daarna ga je naar huis en wordt dit masker, 8u, 10u of 12u opgelaten.

Daarna ga je minstens 6 maanden thuis je huid behandelen met de Cosmelan thuisverzorgingsproducten, en de aanvullende producten die wij jou, als huidexpert je aanbevelen.

We monitoren jouw resultaat en sturen bij waar nodig. Je komt geregeld naar het instituut zodat we je huid en je resultaat kunnen opvolgen.

We ondersteunen het Cosmelan proces met medische lichttherapie (Q-Light) bij ons in het salon tijdens je Cosmelan traject.

De Cosmelan behandeling is geschikt voor elk huidtype en voor elk phototype. Daarom wordt deze behandeling wereldwijd toegepast én kan deze behandeling zelfs in de zomer toegepast worden.

Wil jij ook eindelijk van die pigmentvlekken af? En je huid ook op hetzelfde moment verjongen? Dan kan je starten vanaf €799 met een Cosmelan traject.

Deze behandeling wordt pas gestart na een huiddiagnose.
Boek je GRATIS huiddiagnose via de website: www.skin-body-affair.be
0465/00.19.15

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *