Detoxen na je vakantie, waarom?

RainPharma Smart Nutrition Project - 1

Het SNP als detox-moment 

Het SNP is de perfecte reset na een (all-in) vakantie, vermoeidheid, huidproblemen (bv: donkere kringen onder de ogen, puistjes,..), wanneer die broek net iets te veel spant,….

Waarom detox?

Punt 1: Je vult alle vitamine- en mineraaltekorten aan
Daily Boost en Mighty Night zorgen ervoor dat alle tekorten aan vitamines en/of mineralen worden aangevuld.
We weten dat onze behoeften enerzijds zijn verhoogd door stress, sporten, foute voeding,.. maar anderzijds zijn er ook factoren zoals massaproductie en uitputting van onze gronden waardoor onze voeding verarmt is.
Naast deze algemene vitamines en mineralen vullen we ook aan met Dry Energy (= Carnitine) en Dynamic Q10 (= Ubiquinol). Deze twee stimuleren de verbranding met een verhoging van het energieniveau.

Je voelt je energieker, je huid, haren en nagels stralen en je algemene gezondheid is geboost.

Punt 2: Je drinkt 2 liter water per dag
Wanneer je start met het SNP drink je minstens 2 liter water per dag. Door voldoende water te drinken kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Klachten zoals hoofdpijn, schilferige huid , droge lippen,  constipatie, slechte adem,.. kunnen hierdoor verdwijnen.

Punt 3: Je eet enkel gezonde voeding
Aan de hand van het uitgewerkte voedingsplan in de SNP-brochure krijgt de klant duidelijke richtlijnen over hoe hij zijn voeding moet aanpakken. Kort gezegd komt dit neer op veel groenten, water, fruit, gezonde vetten, juiste eiwitten (= kwalitatieve eiwitshakes) en voldoende vezels.

Punt 4: Je drinkt even geen alcohol meer
Naast het drinken van veel water is de SNP-kuur de ideale moment om dat glaasje alcohol even vaarwel te zeggen. Zolang men de kuur volgt adviseer je om alcohol een tijdje te schrappen, maar ook (light) frisdranken en koffie.
TIP: Het SNP is ook geschikt als detox voor slanke mensen die bijvoorbeeld teveel koffie, alcohol, frisdranken, suiker, gefrituurde voeding,.. eten of drinken. 

SKIN & BODY AFFAIR NIEUWSBRIEF

Tips van onze experts voor huid en lichaam
+ de beste acties uit de webshop

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *