Wat is E-Fit passief?

E-Fit “passief” is de passieve versie van E-Fit. Je ontspant 20 minuten in een pak en laat de computer het werk doen. De computer laat je spieren op een 100% correcte manier samentrekken. Daardoor heb je in 20 minuten het resultaat van 90 minuten intensief sporten. Je bereikt hier maar liefst 60% van al je spieren.

Een extra pluspunt is de infrarood behandeling tijdens je E-Fit passief behandeling. Ze zorgt voor pijnbestrijding, vetverbranding en minder cellulitis. E-Fit passief is idéaal voor wie resultaat wil zonder veel inspanning, voor mensen die moeten revalideren of klanten die lijden aan fybromalgie of cvs.

efit passief

De voordelen van E-Fit

Onze experts over E-Fit

Ik ben helemaal gek van E-Fit. Ik experimenteer met al de programma’s om je het beste advies te kunnen geven. Ik heb een echte E-Fit metamorfose ondergaan en kan je aan de hand van mijn voor- en na foto’s laten zien wat je op slechts 2 maand kan bereiken. Vraag mij zeker eens naar de foto’s.

Katalin haar lichaam en haar huid is strakker geworden na een paar beurten E-Fit. Die ze telkens tijdens haar middagpauze doet.

Hoe ziet een E-fit sessie eruit?

Intake

Boek je proefsessie en/of GRATIS adviesgesprek

Stap 2

We leggen je alle mogelijkheden uit.

e-fit beauty & slim

Stap 3

Trainen en relaxen tegelijkertijd!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

E-Fit is geschikt voor mensen van diverse leeftijden. We willen er alles aan doen om jou doelstelling te behalen. Daarom starten we altijd met het maken van een persoonlijk plan. Zo werk je op jouw eigen tempo en behaal je maximaal resultaat. Benieuwd naar jouw persoonlijke plan?
Kom dan langs in ons schoonheidsinstituut in regio Leuven.

maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Moet ik bewegen tijdens een E-Fit passief sessie?

Nee hoor, je mag 20 minuten rusten. De computer laat je spieren 100% correct samen trekken.

Wanneer zie ik resultaat?

Na een maand zie je zeker al resultaat en vaak nog sneller. Wij zien zelf altijd na 2 weken resultaat en we voelen ons ook sterker.

Ik heb slechte knieen, kan ik E-fit doen?

Ja hoor, ideaal zelfs na revalidatie

Wat is de prijs van 1 sessie?

We werken altijd in abonnementsvorm: 2 maanden voor €360 of 10 beurten voor €350

Hoe werken jullie tijdens COVID 19?

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de behandeling. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens.

Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt tijdens de behandeling een mondmasker.

Afslanken

Energiek Detox

189,00

Afslanken

Energiek Slank

475,00
515,00