Gun je lichaam wat rust tijdens de feestdagen met heerlijke en verse soep. Verse soep bevat een hoop vitaminen en mineralen en geeft je lichaam en je verteringssysteem rust tussen de feestdagen en de copieuze maaltijden.
Pastinaaksoep met toppings
Ingrediënten
Voor ongeveer 1 liter soep – in de soupmaker (je kan uiteraard de soep ook zonder soupmaker klaarmaken)
- 3 pastinaken geschild, gewassen en in stukken gesneden
- 3 uien, in stukken gesneden
- handvol peterselie en koriander
- handvol pecannoten
- handvol zonnebloempitten
- olijfolie, koudgeperst en extra vierge
- peper en zout
Bereidingswijze
- Doe de pastinaak samen met de ui in de soupmaker en vul met water.
- Voeg een scheut – eetlepel olijfolie toe ( zorgt voor smeuïgheid, geen room of melk nodig- joepieeeee)
- kruid met peper en zout
- zet de soupmaker op programma “Smooth” en start de soupmaker.
- een kwartier later is je soep klaar.
- werk af met toppings van pecannoten, zonnebloempitten, koriander en peterselie naar keuze
LET OP!
Wanneer je het Skin & Body Affair proteinedieët volgt vervang je de pastinaak door een andere groente en laat je de noten en zaden als topping achterwege. Je gebruikt dan enkel de kruiden als topping.