“EMcontouring: Wetenschappelijk bewezen effectieve manier voor een strakker lichaam”

Skin body affair em sculpting

EMcontouring: hoe het werkt en waarom het zo effectief is voor het krijgen van een strakker lichaam

Op zoek naar een manier om een ​​strakker lichaam te krijgen zonder uren in de sportschool door te brengen? EMcontouring kan de oplossing zijn! Deze behandeling maakt gebruik van elektromagnetische energie om spieren te activeren en te versterken, waardoor de spiermassa verhoogt en het lichaamsvet vermindert. Maar hoe werkt het precies?

Tijdens een EMcontouring behandeling worden elektromagnetische golven door de huid gestuurd en richten ze zich op de spieren. Dit zorgt ervoor dat de spieren zich samentrekken en ontspannen, waardoor er kleine scheurtjes ontstaan in de spiervezels. Dit proces is vergelijkbaar met wat er gebeurt tijdens een intensieve training. Wanneer het lichaam deze scheurtjes repareert, groeien de spieren en wordt het lichaamsvet verminderd.

Het beste van alles is dat EMcontouring geschikt is voor bijna elk deel van het lichaam. Of je nu je buik, billen, armen of benen wilt versterken en vormen, EMcontouring kan helpen zonder dat je veel moeite hoeft te doen.

Onderzoek toont aan dat EMsculpting tot wel 19% vet kan verminderen en tot wel 16% spiermassa kan verhogen. Dus waar wacht je nog op? Boek snel je eerste EMcontouring sessie: www.skin-body-affair.be en ga voor die strakkere en gespierde look!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *