Energiek Mooi | Energiek Slank podcast

Ik hou er zelf heel erg van om naar podcasts te luisteren. Ik beluister ze tijdens het sporten, tijdens het koken, tijdens het opruimen en poetsen. Het geeft me rust en inspiratie. Taken die ik zelf minder graag doe worden daardoor altijd een stuk leuker. Ik zal dus zelden gaan lopen zonder dat ik een podcast beluister want dat vind ik echt heerlijk. Hierdoor sla ik 2 vliegen in 1 klap en koppel ik het aangename aan het minder aangename.

Wil jij ook inspirerende podcasts beluisteren? Hier vind je alvast de link van de Energiek Mooi | Energiek Slank podcast.

Wil je graag een bepaald topic aan bod zien komen, laat me zeker iets weten want ik hou ervan om je te inspireren.

Liefs Fran.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *