Face Massager en Microcurrent Therapie.

Onze Face Massager werkt met EMS.

EMS of Microcurrent is een behandeling waarbij lage niveau elektrische stroom wordt gebruikt om de gezichtsspieren te stimuleren, waardoor de huid wordt verjongd en er meer stevigheid ontstaat. Enkele mogelijke voordelen van Microcurrent voor de huid zijn:

1. Verhoogt de productie van collageen en elastine: Microcurrent stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

2. Vermindert rimpels en fijne lijntjes: Microcurrent kan helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes door de spiertonus in het gezicht te verbeteren.

3. Verbetert de bloedcirculatie: Door de gezichtsspieren te stimuleren, helpt microcurrent om de bloedcirculatie te verbeteren en voedingstoffen naar de huid te transporteren.

4. Verbetert de textuur van de huid: Microcurrent kan helpen bij het verminderen van zichtbare poriën en het verbeteren van de textuur en helderheid van de huid.

5. Geeft een liftend effect: Microcurrent kan helpen bij het liften van de slappere delen van het gezicht, zoals de wangen en de nek, waardoor een jeugdige uitstraling ontstaat.

Wij adviseren het gebruik van de Face Massager 3x per week in combinatie met een kwalitatief serum om de micro-impulsen te stimuleren.

Bestel je Face Massager via de webshop!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *