GRATIS webinar: Feel Good, Look Great ๐Ÿ™Œ

intake gesprek

Laten we in 2024 gaan voor: Feel Good, Look Great ๐Ÿ”ฅ

Van half november tot begin december liet ik me een beetje gaan… Harder werken, maar niet altijd efficiรซnter, minder tijd om te eten en wat meer uitjes met de girls…

En dat voel ik meteen, ik voel me minder “sparkling”, beetje meer “beuuuhhh”, en moe, heel moe, hoewel ik op deze momenten juist meer slaap, maar toch niet uitgerust ben.

Gelukkig weet ik, als Orthomoleculair voedingsdeskundige, personal trainer, mindset-expert en yin yoga teacher… (haha, wat een diploma’s allemaal ๐Ÿ˜…), als geen ander hoe ik die switch kan maken, en snel ๐Ÿคฉ

De feestdagen zijn achter de rug, de recepties zijn achter de rug. Dit is hรฉt moment om te starten aan die gezonde levensstijl ๐Ÿ™Œ

Intussen hebben we al verschillende dames en heren opgestart met een gezonde levensstijl รฉn de resultaten zijn verbluffend… Van 1,6 tot 3,9 kilogram minder รฉn dat op slechts een week tijd ๐Ÿ”ฅ

Wat een fantastisch resultaat. Kun je je al voorstellen welke transformatie zij zullen ondergaan binnen 6 maanden? Ze zullen onherkenbaar zijn! Fysiek, maar ook mentaal zullen zij krachtiger zijn dan ooit tevoren ๐Ÿ’ƒ

Ik ben ook super blij! Blij om te zien hoe goed ze het allemaal doen, blij met de reacties, hoe gemakkelijk het gaat en blij omdat ze zelf aan de slag gaan met weekmenu’s en gezonde ingrediรซnten ๐Ÿ

Elk persoon dat ik kan helpen naar een gezonde levensstijl en een gezonde mindset, daar maakt mijn hart een sprongetje van ๐Ÿ™Œ

Dus wil jij hier ook meer over te weten komen?

Schrijf je dan snel in voor mijn laatste nieuwe creatie: Feel Good, Look Great! ๐Ÿ”ฅ

Schrijf je snel in om het te volgen ๐Ÿ™Œ

๐Ÿ›‘LET OP: er komt geen replay, dus je dient er wel live bij te zijn om het te volgen ๐Ÿ›‘

Schrijf je hier in:

Feel Good, Look Great Webinar

Zaterdag 13/1 – 10u

Bodyfreak ๐Ÿคฉ

Fran,

Skin | Body Affair

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *