“HELLO SUMMERBODY”

Cardio

Als we nog niet aan ons “zomerlijf” zijn beginnen te werken dan is het nu wel hét moment. Ook al is het weer nog niet wat we willen, de mooie dagen zullen er weldra zijn. Niets leuker  om vol energie en met een heerlijke dosis zelfvertrouwen in ons zomerjurkje te flaneren!

Ongeveer 3 jaar geleden besliste ik samen met het Skin Affair Team E-Fit aan te bieden in ons centrum. Het proteïne dieet van Kyalin was al een groot succes. E-Fit is een super mooie aanvulling, waardoor onze klanten, die het allemaal zo druk hebben, toch op een intensieve manier aan beweging kunnen doen, zonder uren in de fitness te moeten zwoegen. Het E-Fit concept was toen nog niet zo bekend in Vlaams Brabant.

E-fit groepsfoto Skin & Body Affair

Intussen zijn we een aantal jaren verder en vooral veel ervaring verder en ben ik meer dan ooit overtuigd over de werking van E-Fit. Ik beoefen het zelf heel intensief en zoals velen van jullie weten en gezien hebben op de filmpjes en foto’s is mijn sixpack een feit… bloos….

In september 2018 besliste ik om de krachttraining die ik al deed, volledig te schrappen en enkel nog E-Fit als krachttraining te doen. Ik wilde zien wat het met mijn lichaam deed en wat het kon betekenen voor mijn klanten. Ik doe het nu 2x per week en soms doe ik de E-Fit Beauty & Slim er als extra een 3de keer per week bij. Meestal plan ik de E-Fit Beauty & Slim in op dagen dat ik weinig tijd wil verliezen aan haar en make-up, zodat ik echt enkel 20 minuten vrij moet maken voor een E-Fit sessie. Ik voel dat ik veel sterker ben geworden. Ik loop en fiets beter en zelfs op het voorbije Yoga Weekend merkte ik dat ik de poses veel gemakkelijker kon volhouden zonder vermoeid te zijn.

Wat met voeding?

Ken je het gezegde: Abs are made in the kitchen, not in the gym?

Het is niet evident om de juiste keuze te maken, zeker niet in onze maatschappij waar eten en drinken samen horen met gezellig samen zijn, als beloning of als troost. Toch is het super belangrijk om de juiste voedingsmiddelen te kiezen. Maar hoe begin je er nu aan? Met al de foodgoeroes om ons heen zien we vaak de bomen niet meer door het bos.

Maar voeding blijft dus wel zeker super belangrijk om een mooi resultaat te boeken. Probeer zo zuiver mogelijk te eten, schrap alle kant en klaar gerechten die vol bewaarmiddelen, smaakversterkers en suiker zitten. Want je zou verschieten waar allemaal suikers aan toegevoegd zijn.

Ik had mijn diploma afslankconsulente al even op zak toen ik in 2017 een opleiding Personal Trainer ging volgen. Nu kan ik de klanten nog beter adviseren, maar de honger naar meer weten over voeding en gezondheid bleef.

Dus…. in september 2018 ben ik gestart met de opleiding Orthomoleculair Voedingsdeskundige. Orthomoleculair.. watte….?? Orthomoleculaire voedingsleer legt de nadruk op het eigen beschermend en herstellend vermogen van de cel en het lichaamssysteem. Zonder gezonde voeding kan ons lichaam niet gezond zijn en niet gezond functioneren. Ik zit dus nog steeds met mijn neus tussen de boeken en het blijft me boeien om ook deze info door te geven aan mijn klanten.

In een tijdperk dat iedereen continue op dieet is wilde ik een zo gezond mogelijk alternatief kunnen aanbieden om op een verantwoorde manier klanten te begeleiden om af te vallen. Zo kwam ik bij de shakes van RainPharma. RainPharma shakes de beste shakes

De shakes van RainPharma zijn gemaakt volgens het Orthomoleculair principe. Echt een topproduct! Onze klanten combineren het vaak met de koekjes en repen van Kyalin wanneer ze toch een koekje of snoepje willen.

Ik krijg heel vaak de vraag of ik soms zondig? Hihi, uiteraard, want wie me kent weet dat ik er als de eerste bij ben om eens lekker te gaan feesten. Ik probeer hier een goede balans in te vinden en buiten de feestjes en vakanties me zo goed mogelijk aan mijn gezonde voeding te houden.

Na een heerlijke vakantie vorige week, het huwelijksfeest van mijn beste vriendin Marijke is het nu tijd om te Detoxen. Ik zie duidelijk een verschil aan mijn huid en lichaam na die week. Mijn hoofd is ook niet zo helder, ken je dat, een soort van mist in je hoofd?

Hoe pak ik het aan? Ik eet zo puur mogelijk, drink zeker 2l water per dag en ondersteun mijn detox met de voedingssupplementen van RainPharma.  Wil je hier graag meer over weten? Kom eens langs in ons centrum en we geven je graag advies.

Tot in een volgende Blog!

Groetjes Fran

SKIN & BODY AFFAIR NIEUWSBRIEF

Tips van onze experts voor huid en lichaam
+ de beste acties uit de webshop

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *