Hoe Fran van 0% energie naar 100% energie ging.

skin affair afslanken

Mijn droom is dat elke vrouw zich even energiek voelt als ik. Dat is mijn ultieme droom, ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat ik heel veel vrouwen (en mannen) kan helpen zich terug bruisend van energie te laten voelen. Want ik weet wat het is om je voort te moeten slepen.

Ooit was het dus anders.

In 2016 kreeg ik een burn-out, als zelfstandige luisterde ik uiteraard niet naar het advies van de dokter. Als zelfstandige kan je je het toch niet permitteren om thuis te blijven.  Ik werkte verder en elke ochtend als ik op stond hoopte ik dat het snel 8u ‘s avonds was zodat ik snel terug in mijn bed kon kruipen.

In 2017 kreeg ik te horen dat doordat er een gezwel in mijn borst aanwezig was en de familiale belasting (mama en 2 tante’s kregen borstkanker) ervoor zorgde dat ik maar liefst 80% kans had op borstkanker. Ik ging door een helse periode van fysieke vermoeidheid maar ook emotioneel was dit een hele dobber.

Ik besliste vrij snel dat ik geen risico wilde nemen en koos voor de amputatie van beide borsten.

Na een zeer pijnlijke operatie in juni 2017 startte mijn herstel. Zes weken bleef ik thuis om te rusten. Achteraf mag ik heel erg dankbaar zijn dat ik dit heb meegemaakt. Het heeft mijn leven 180° gedraaid. In die 6 weken heb ik me nog meer verdiept in gezonde voeding. Het enige wat ik kon en mocht doen was tv-kijken en lezen. Ik volgde dus heel wat online cursussen en elke documentaire over gezonde voeding en een gezonde levensstijl heb ik gevolgd. Ik bestelde ook minstens 2 boeken per week om mij in deze materie te verdiepen. Elke dag paste ik de nieuwe tips toe, want al snel stond ik met hulp van de mama achter het fornuis om de meest heerlijke groentegerechten klaar te maken.

Het resultaat na 6 weken, ik voelde me fitter en energieker dan ik me de laatste 10 jaar had gevoeld en dat na zo een zware fysieke en mentale operatie. Hier was ik zeker van, dit wilde ik met de wereld delen en dat heb ik ook gedaan. Ik was me heel erg bewust dat voeding, beweging en de juiste voedingssupplementen me al deze energie geven. Pure onbewerkte voeding is de echte brandstof van ons lichaam. Ik geniet nu echt van het leven! Ik dans en spring ‘s morgens uit mijn bed en vind het heerlijk om aan mijn dag te beginnen. Nooit wil ik terug naar het tekort aan energie. Maar echt nooit meer. Never again!

Ik vind het zo leuk dat ik klanten kan helpen en inspireren. Gisteren had ik Sabrina aan de telefoon die ongeveer een jaar geleden is gestart met ons Energiek Slank traject. Ze volgde een “Boost Your Energy” workshop bij ons en besliste om het roer om te gooien. Ze verloor kilo’s en herwon haar energie. Ik ben super fier op haar, niet alleen vanwege haar resultaat, maar ook om hoe ze al de tips toepast in het dagelijkse leven en met haar gezin. Echt zalig om te zien en te horen. Ze vertelt me ook vaak dat ze nu ‘s avonds nog heel wat in haar huishouden kan verzetten, terwijl ze vroeger uitgeput in de zetel plofte. Haar huid is mooier en ze voelt zicht zo veel beter dan voorheen.

Misschien herken je je wel in het verhaal van Sabrina of in dat van mij? Wil je ook terug meer energie, minder kilo’s en een mooie huid?

Wil je graag meer weten? Ik help je heel graag verder.

Bel me op:  016/20.56.65 of 0465/00.19.15.

Liefs Fran

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *