Aqua Glow

Aqua Glo

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

maak een afspraak

Wat is Aqua Glow?

De Aqua Glow behandeling, ook bekend als hydrodermabrasie, is een geavanceerde huidverzorgingsprocedure die gericht is op het diepgaand reinigen en verfrissen van de huid. Deze behandeling combineert verschillende effectieve huidverzorgingstechnieken om direct merkbare resultaten te leveren.

De behandeling begint met een grondige reiniging om make-up, vuil en onzuiverheden te verwijderen. Vervolgens wordt een zachte exfoliatie toegepast om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Daarna wordt een peelingoplossing aangebracht, vaak met ingrediënten zoals glycolzuur, melkzuur of salicylzuur, om de celvernieuwing te stimuleren.

Een van de kenmerkende aspecten van de Aqua Glow behandeling is de extractie, waarbij onzuiverheden zoals mee-eters en verstopte poriën op een comfortabele manier worden verwijderd met behulp van ons speciale zuigsysteem.

Na de grondige reiniging en exfoliatie wordt de huid gevoed en gehydrateerd met speciale serums die zijn afgestemd op individuele huidproblemen. Voor de ‘Aqua Glow huidzuiverende‘ variant richten deze serums zich op zaken als mee-eters, acné  en grove poriën. Voor de ‘Aqua Glow Anti-Ageing’ optie zijn de serums geformuleerd om te werken tegen tekenen van veroudering en op pigmentvlekken. Deze serums bevatten vaak antioxidanten, peptides en hyaluronzuur om de huid te kalmeren, hydrateren en verjongen.

Het resultaat is een frisse, zuivere en stralende huid, zelfs na slechts één behandeling.

Of je nu kiest voor de ‘Aqua Glow huidzuiverende’ variant om onzuiverheden aan te pakken of voor de ‘Aqua Glow Anti-Ageing’ optie om te werken aan verjonging, deze behandeling staat bekend om zijn directe effectiviteit en is geschikt voor verschillende huidtypen.

Wil je meer weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem gerust contact op of plan een GRATIS huiddiagnose om samen de beste optie voor jouw huid te bespreken.”

Tarieven:

Aqua Glow Huidzuiverend €145

Aqua Glow Anti-Ageing €199

Je hebt al een duidelijk GLOW-effect na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat herhaal je de Aqua Glow elke 4 weken.

Maak een afspraak voor een gratis huiddiagnose bij Skin | Body Affair te Herent, nabij Leuven. Als huidexpert adviseren we je de gepaste behandeling voor jouw huid.

De voordelen van Aqua Glow

maak een afspraak

Onze experts over Aqua Glow

Katalin

Wanneer je op zoek bent naar een echt zuivere huid dan is de Aqua Glow behandeling dé behandeling voor jou. Toch adviseer ik je om altijd eerst een afspraak te maken voor een GRATIS huiddiagnose om te kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Free

Een fantastische behandeling om je huid tot in de diepte te reinigen. Je zal zeker met een fantastische GLOW naar huis gaan. Net als Katalin ben ik voorstander om eerst een huiddiagnose in te boeken om samen te kijken welke behandeling de beste is voor jouw huid. Meten is weten, toch?!

Kessy

Ik vind de zachte huid na de Aqua Glow behandeling echt fantastisch. Daarnaast vind ik de combinatie van de resultaten en tevreden klanten echt zo fantastisch. Ik ben altijd blij als er een Aqua Glow behandeling op mijn agenda staat.

Hoe ziet een Aqua Glow behandeling eruit?

Skin body affair proteïne dieet

Stap 1

Bespreking van de verzorging

Aqua Glo

Stap 2

Hydradermabrasie met medische peelings

Aqua Glow

Stap 3

Extra zuiver maken van de huid door ultrasone geluidsgolven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in onze salon.

maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De behandeling is zeker niet pijnlijk. Je huid wordt in de diepte gezuiverd, dus dat is een bijzondere sensatie. Je zal een heerlijk zachte huid ervaren na een Aqua Glow behandeling. Een fantastisch gevoel.

Benieuwd naar jouw persoonlijk huidverbeteringstraject? Onze huidexperten, Katalin, Free en Kessy geven je graag persoonlijk advies tijdens een GRATIS huiddiagnose in ons schoonheidssalon Skin | Body Affair te Herent nabij Leuven.

Zoals met elke huidverbeterende behandeling raden we de zon altijd af voor je huid en om je resultaat zo lang mogelijk te behouden. Dus smeren maar met een kwalitatieve zonnecrème die je huid optimaal beschermt tegen veroudering zoals de SPF 130 van Mesoestetic die je in onze webshop kan kopen.

Aqua Glow Anti-Ageing €199

Aqua Glow Huidzuiverend €145

Maak een afspraak voor een gratis huiddiagnose bij Skin | Body Affair te Herent, nabij Leuven. Als huidexpert adviseren we je de gepaste behandeling voor jouw huid.

Aqua Glow anti-ageing duurt 75 minuten

Aqua Glow huidzuiverend duurt 60 minuten

De behandeling kan per keer gedaan worden, afhankelijk van welk resultaat je wil bereiken kunnen we aanvullende behandelingen adviseren.

Je zal een gezonde gloed hebben maar je huid zal niet overdreven reageren.

Aanbieding!

Behandelingen Afslanken

Afslankchallenge pakket 3

600,00
Aanbieding!

Behandelingen Afslanken

Afslankchallenge pakket 2

999,00

Behandelingen Afslanken

Afslankchallenge pakket 1

150,00
Aanbieding!

Behandelingen huidverbetering

HIFU PROMO decollete 1+1

400,00
Aanbieding!

Behandelingen huidverbetering

HIFU PROMO binnenkant benen 1+1

600,00
Aanbieding!

Behandelingen huidverbetering

HIFU PROMO armen 1+1

500,00
Aanbieding!

Behandelingen huidverbetering

HIFU PROMO buik 1+1

450,00
1.288,00