Aqua Glow

Aqua Glo

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

maak een afspraak

Wat is Aqua Glow?

Een Aqua Glow behandeling is een behandeling waar we je huid tot in de diepte zuiveren.

Na 1 behandeling is je huid al mooi gereinigd in de diepte en zie en voel je als resultaat een frisse en zuivere huid.

Tijdens deze behandeling combineren we fruitzuren en serums  met de hydradermabrasie techniek. Het is een ideale behandeling om op mee-eters, acné en een onzuivere huid te werken.

De serums richten zich specifiek op je huidproblemen zoals  zwarte en witte puntjes, grove poriën, acné, pigmentvlekken en oneffenheden.

We sluizen antioxidanten, peptides en hyaluronzuur in tijdens de Aqua GLOW behandeling. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Afhankelijk voor welke Aqua Glow behandeling je kiest bestaat de behandeling uit medische peelings en hydradermabrasie of medische peelings, hydradermabrasie, radiofrequentie en cryotherapie.

Wanneer je wil boeken kies je uit Aqua Glow huidzuiverend of Aqua Glow Anti-Ageing, of we bekijken het samen tijdens een GRATIS huiddiagnose.

Tarieven:

Aqua Glow Huidzuiverend €145

Aqua Glow Anti-Ageing €199

Je hebt al een duidelijk GLOW-effect na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat herhaal je de Aqua Glow elke 4 weken.

Maak een afspraak voor een gratis huiddiagnose bij Skin | Body Affair te Herent, nabij Leuven. Als huidexpert adviseren we je de gepaste behandeling voor jouw huid.

De voordelen van Aqua Glow

maak een afspraak

Onze experts over Aqua Glow

Katalin

Wanneer je op zoek bent naar een echt zuivere huid dan is de Aqua Glow behandeling dé behandeling voor jou. Toch adviseer ik je om altijd eerst een afspraak te maken voor een GRATIS huiddiagnose om te kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Free

Een fantastische behandeling om je huid tot in de diepte te reinigen. Je zal zeker met een fantastische GLOW naar huis gaan. Net als Katalin ben ik voorstander om eerst een huiddiagnose in te boeken om samen te kijken welke behandeling de beste is voor jouw huid. Meten is weten, toch?!

Hoe ziet een Aqua Glow behandeling eruit?

Skin body affair proteïne dieet

Stap 1

Bespreking van de verzorging

Aqua Glo

Stap 2

Hydradermabrasie met medische peelings

Aqua Glow

Stap 3

Extra zuiver maken van de huid door ultrasone geluidsgolven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in onze salon.

maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De behandeling is zeker niet pijnlijk. Je huid wordt in de diepte gezuiverd, dus dat is een bijzondere sensatie. Je zal een heerlijk zachte huid ervaren na een Aqua Glow behandeling. Een fantastisch gevoel.

Benieuwd naar jouw persoonlijk huidverbeteringstraject? Onze huidexperten, Katalin, Free en Kessy geven je graag persoonlijk advies tijdens een GRATIS huiddiagnose in ons schoonheidssalon Skin | Body Affair te Herent nabij Leuven.

Zoals met elke huidverbeterende behandeling raden we de zon altijd af voor je huid en om je resultaat zo lang mogelijk te behouden. Dus smeren maar met een kwalitatieve zonnecrème die je huid optimaal beschermt tegen veroudering zoals de SPF 130 van Mesoestetic die je in onze webshop kan kopen.

Aqua Glow Anti-Ageing €199

Aqua Glow Huidzuiverend €145

Maak een afspraak voor een gratis huiddiagnose bij Skin | Body Affair te Herent, nabij Leuven. Als huidexpert adviseren we je de gepaste behandeling voor jouw huid.

Aqua Glow anti-ageing duurt 75 minuten

Aqua Glow huidzuiverend duurt 60 minuten

De behandeling kan per keer gedaan worden, afhankelijk van welk resultaat je wil bereiken kunnen we aanvullende behandelingen adviseren.

Je zal een gezonde gloed hebben maar je huid zal niet overdreven reageren.

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de behandeling. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens.

Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt tijdens de behandeling een mondmasker.

Verzorgingsproducten

Brush on block getint

34,95

Verzorgingsproducten

Brush on block Refill naturel

34,95
47,50
47,50

Behandelingen Afslanken

E-Fit 3 maand

649,00
44,95

Behandelingen Afslanken

E-fit 30 beurten

950,00

Behandelingen Afslanken

E-fit 20 beurten

699,00