COUPEROSE BEHANDELING

Met de MedCos IPL kunnen veel vormen van Couperose zeer effectief en veilig behandelt worden. De storende verwijde bloedvaatjes kunnen worden verwijderd door het gepulseerde licht dat middels een filter van 520 NM wordt overgebracht op de te behandelen locatie.

Het zichtbaar hoog energetisch gepulseerde licht wordt op de te behandelen locatie gericht. Dit licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt.

 De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn. 

De duur van een behandeling hangt af van het te behandelen gebied en varieert tussen 10 en 15 minuten. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 1-2 weken.

Belangrijk is te weten dat niet iedere vorm van Couperose behandelt kan worden en dat er na een succesvolle behandeling altijd weer nieuwe vaatjes kunnen ontstaan. 

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer 2 weken en doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. 

Gemiddeld zijn tussen de 3 en 5 behandelingen nodig voor een goed resultaat.

COUPEROSE BEHANDELING Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x