Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Hoe kies je een behandeling voor jouw huid?

Welke behandeling en welke producten zijn geschikt voor jouw huid? Zie je vaak de bomen door het bos niet meer? Dat snap ik, er is ook zoveel aanbod. Een gelaatsdiagnose analyseert je huid zodat wij, als professionals je een behandelplan op maat kunnen maken.

We adviseren je ook de juiste producten voor jouw huid. Een gelaatsdiagnose is gratis, boek dus snel je afspraak voor jouw persoonlijk advies.

De voordelen van een gelaatsdiagnose:

Onze expert over het belang van de juiste gelaatsdiagnose

Elke huid is anders, daarom is een persoonlijk behandelplan super belangrijk. Misschien gebruikt je vriendin een bepaalde gelaatscrème, toch is die vaak niet geschikt voor jou. Daarom bekijkt Free jouw huid in de diepte en adviseert ze je de producten en behandelingen die perfect passen bij de noden van jouw huid.

Free

Specialist gelaatsdiagnose

Welke producten passen bij jouw huid, niet eenvoudig. Katalin helpt je om de juiste producten en behandelingen te kiezen. De Skin Analyser analyseert je huidtype en zij maakt je behandelplan op maat.

Katalin

Specialist gelaatsdiagnose

Charlotte is een 100% RainPharma believer. Zij heeft gemakkelijk acné en weet als geen ander hoe je dit het beste verzorgt. Zij maakt je behandelplan op basis van de Skin Analyser.

Charlotte

Specialist gelaatsdiagnose

Hoe ziet een gelaatsdiagnose eruit?

gelaatsdiagnose

Stap 1

We willen graag weten wat je stoort en waar je aan wil werken

Stap 2

Gelaatsdiagnose met de Skin Analyser

Rainpharma SKIN KIT DRY

Stap 3

Advies over behandelplan en verzorgingsproducten speciaal voor jouw huid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in onze salon.

maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een gelaatsdiagnose?

De gelaatsdiagnose is helemaal GRATIS

Hoelang duurt een gelaatsdiagnose?

Reken een uur voor een gelaatsdiagnose

Wat kan je zien met zo een gelaatsdiagnose?

Een gelaatsdiagnose analyseert je huid, kijkt op welk punten er kan verbeterd worden door producten of behandelingen. We zien de hydratatie van de huid, we zien de uv-schade van de je huid die je al hebt opgelopen en we zien of je een acne gevoelige huid hebt. We kunnen zien of je een gevoelige huid hebt en of we daar in meer of mindere mate rekening moeten houden in je behandelplan.

Hoe werken jullie tijdens COVID 19?

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de behandeling. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens.

Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt tijdens de behandeling een mondmasker.

Gelaatsverzorging

Skin Kit Anti-Aging

89,00

Gelaatsverzorging

Skin Kit Dry Skin

69,00

Gelaatsverzorging

Skin Kit Normal Skin

63,00

Gelaatsverzorging

Skin Kit Oily Skin

59,00