HIFU LIFTING

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals en gezicht met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. 

HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd.

Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. 

Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. 

Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Welke zones kunnen behandeld worden?

  • Kin/ Kaaklijn
  • Wangen en voorhoofd
  • Hals

De behandeling is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder snijden en zonder herstelperiode.

HIFU lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen. Vermits de behandeling geen hersteltijd nodig heeft kunnen dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervat worden.

Wat mag je verwachten van een HIFU Lifting behandeling?

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na  2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. 

  • Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar tot weg. De huid is duidelijk gelift.
  • De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid.

Zijn er nevenwerkingen?

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren.

De behandeling gebeurt met een medisch CE goedgekeurd toestel, HIFU lifting is veilig gebruikt in meer dan 200.000 behandelingen wereldwijd en is klinisch bewezen veilig te zijn

Contraindicaties

HIFU lifting is niet geschikt voor mensen tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

De behandeling geeft een mooi aanvullend resultaat bij mensen die behandeld zijn met botox of fillers, doch mag de behandeling niet direct gedaan worden na één van deze behandelingen. Tijdens een gratis en vrijblijvend huidanalyse zal een individueel behandelplan opgesteld worden welke zones behandeld kunnen worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meerderheid van de patiënten hebben slechts één behandeling nodig. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal 6 maanden na de behandeling. Een volgende behandeling is meestal pas nodig 6 maan  tot 1 jaar na de eerste behandeling. Desgewenst kan dit eerder, dit is afhankelijk van de zone waaraan is gewerkt, de conditie van de huid voor behandeling én de wens van de klant.

  • SMAS (Superficial Musculo-aponeurotic System = fibromusculaire laag) is de laag van weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift.
  • HIFU Lifting gaat via thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmen, waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift. 
  • HIFU Lifting  gaat de groei van nieuw collageen stimuleren, deze nieuwe collageen proteïnen gaan de huidstructuur opnieuw opbouwen.

Collageen helpt om kracht te geven aan de verschillende structuren van het lichaam en beschermt ook structuren zoals de huid. Hoe ouder u wordt, hoe minder collageen uw huid bevat. Door de verminderde collageen, verliest de huid haar natuurlijke elasticiteit en stevigheid waardoor fijne lijntjes, rimpels en verslapping verschijnen. 

Oud collageen wordt dankzij HIFU vervangen door nieuw collageen. De productie van collageen start meteen na 1 behandeling, met resultaten die nog gradueel verbeteren in de komende maanden.

Onmiddellijk na de behandeling is er resultaat zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Vervanging van collageen blijft tot wel 6 maanden duren. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

Uw huid zal gezonder, sterker, gladder, strakker en jonger zijn en dit zonder onnatuurlijke drastische veranderingen. HIFU lifting is een huidverjongende behandeling met liftend effect zonder de vervelende nevenwerkingen van een operatie. Afhankelijk van de conditie van uw huid kan na ongeveer 6 maand tot 1 jaar weer een nieuwe behandeling nodig zijn.

Is de behandeling pijnlijk?

  • De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prik of tinteling.
  • Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt na de behandeling. HIFU LIFTING Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x