IPL ANTI-AGEING BEHANDELING

Medcos Anti-Ageing Behandeling

Met de MedCos IPL kunnen de verschijnselen van huidveroudering effectief worden tegengegaan. Het gepulseerde hoog energetisch licht wordt overgebracht op de huid. De textuur van de huid zal verbeteren, de huid zal gezonder, frisser en jonger tonen.

Het gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en krijgen de poriën in de huid een fijner aspect. 

Daarnaast worden de huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuw collageen aangemaakt, waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur de huid verbeterd. Hoeveel behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat hangt af van de leeftijd en de verouderingsverschijnselen van de huid. 

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 1-2 weken. Doorgaans is er een kuur van 6 tot 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Omdat het verouderingsproces van de huid gewoon doorgaat, adviseren wij iedere 1 à 2 maanden een onderhoudsbehandeling, teneinde het resultaat optimaal te houden.

Deze behandeling kan u boeken bij Free en Katalin.

IPL ANTI-AGEING BEHANDELING Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x