Microdermabrasie

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Met de Microdermabrasie behandeling kunnen veel uiteenlopende huidproblemen aangepakt worden zoals fijne lijntjes, rimpels, een doffe en droge huid, door de zon beschadigde huid, huidverslapping en de door acné beschadigde en gevoelige huid.

De Microdermabrasie behandeling biedt een veilige en gecontroleerde methode om te peelen door de buitenste huidlagen zachtjes af te schrapen terwijl de vorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd, waardoor de huid van het gezicht, de hals en het lichaam zichtbaar verjongt en steviger wordt.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar voor een optimaal resultaat zijn een aantal opeenvolgende Microdermabrasie behandelingen aangeraden. We maken een behandelingsplan op maat en schrijven huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik voor, die afgestemd zijn op uw behoeften en voor een optimaal resultaat zorgen.

Wil je weten of deze huidverjongende Microdermabrasie behandeling iets is voor jou? Boek dan zeker een gratis huiddiagnose in ons centrum Skin | Body Affair te Herent.

De voordelen van microdermabrasie

Onze experts over microdermabrasie

Katalin past onze microdermabrasie al meer dan 10 jaar toe, ze is dus een echte expert. Wil je een kwalitatieve microdermabrasie behandeling? Dan boek je je microdermabrasie behandeling bij Katalin.

Katalin

Microdermabrasie Specialist

Free heeft ook al meer dan 10 jaar ervaring in deze behandeling. Je gaat naar huis met een super zachte huid en opgefriste huid. Ideaal voor een dinner date ☺

Free

Microdermabrasie Specialist

Hoe ziet een microdermabrasie behandeling eruit?

intakegesprek

Stap 1

Bespreking van de behandeling

Skin body affair microdermabrasie

Stap 2

Peeling van de huid met de microkristallen en lifting

rainpharma gelaatsverzorging

Stap 3

Intensief masker om de huid te herstellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken voor iedere klant een apart traject, volledig op maat en naar uw wensen.

maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De behandeling is aangenaam.

Je blijft best 24u met je gelaat uit de zon. Daarna bescherm je je gelaat met de Daylight defence van RainPharma.

Weetje: als je anti-ageing behandelingen laat doen, bescherm je best altijd goed je huid met een kwalitatieve zonnecrème zoals de Daylight Defence van RainPharma

Je zal een gezonde gloed hebben maar je huid zal niet overdreven reageren.

€88 Je kan deze behandeling ook in kuur boeken. Maak een afspraak voor een GRATIS gelaatsdiagnose.

De behandeling duurt 50 à 60 minuten.

De behandeling kan per keer gedaan worden, hoewel wij wel een kuurbehandeling aanraden voor het beste resultaat. Boek een GRATIS gelaatsdiagnose om te weten welk behandelplan het meest geschikt is voor jouw huid.

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de behandeling. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens.

Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt tijdens de behandeling een mondmasker.

Gelaatsverzorging

pure renewing mask

36,00

Gelaatsverzorging

skin balance

88,00

Gelaatsverzorging

aox ferulic

136,00

Behandelingen huidverbetering

ha densimatrix

88,00
75,00
95,00
57,50
76,50