Resculpt

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Wat is de ReSculpt behandeling?

De Resculpt behandeling is een behandeling die op een natuurlijke manier je gelaat zal liften. Door vacuümtherapie in combinatie met radiofrequentie boosten we de collageen en elastine aanmaak van je huid.

De radiofrequentie met rood, blauw en groene lichttherapie verhoogt de zuurstofopname van je cellen waardoor je huid strakker wordt, je kaaklijn meer gelift wordt en je wangen meer volume krijgen.

Naast radiofrequentie, vacuümtherapie zetten we tijdens deze behandeling ook cryotherapie wat je huid stimuleert om te vernieuwen.

Deze behandeling is minder intensief dan de HIFU behandeling, maar geeft mooie resultaten naar lifting van het gelaat.

Wil je op gelaatslifting werken en kom je je graag vaak laten verwennen? De Resculpt behandeling (signature behandeling van Skin | Body Affair) doe je in een kuur van 6 sessies.

Tarieven

Kuur van 6 sessies: €594

Bij aankoop van een kuur krijg je 30% korting op de aanbevolen thuisverzorgingsproducten. Deze korting krijg je tijdens de eerste 3 sessies van je kuur.

De voordelen van Resculpt

Onze experts over Resculpt

Onze Resculpt behandeling is een echte signature behandeling. We zijn op zoek gegaan naar een toestel dat aanvullend werkt op al onze andere behandelingen. We hebben deze behandeling zelf uitgewerkt met de beste technieken.

Katalin

Resculpt Specialist

Ik hou van innovatie en ik hou ervan om elke behandeling uniek te maken. Daarom hebben we deze Resculpt behandeling ontwikkeld. Resculpt is een heerlijk ontspannende behandeling die op hetzelfde moment instensief liftend werkt.

Free

Resculpt specialist

Ik vind het fantastisch om aanvullende behandelingen te combineren. Ik ben super blij met deze behandeling in ons gamma. Ik heb bijvoorbeeld een klant met een zeer gevoelige huid die ik geen HIFU zou aanraden, maar bij wie we wel op lifting willen werken. voor haar is deze behandeling dan super geschikt als aanvulling op de microneedling en de mesopeel.

Kessy

Resculpt specialist

Hoe ziet een Resculpt behandeling eruit?

Intakegesprek dieet

Stap 1

Bespreking van de behandeling

Stap 2

Gelaatsreininging, peeling en radiofrequentie behandeling

Stap 3

Masker met cryotherapie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken voor iedere klant een apart traject, volledig op maat en naar uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

De ReSculpt behandeling is helemaal niet pijnlijk maar juist heel erg aangenaam. Deze behandeling voelt als een heel aangename en warme massage met de vacuüm radiofrequentie therapie. Een echte verwennerij. 

Op zich mag je na deze behandeling in de zon komen. Toch willen we je adviseren dat wanneer je investeert in een anti-ageing behandeling je best een goede zonnebescherming draagt en dat elke dag. Zelfs wanneer het bewolkt is en wanneer je binnen blijft. Het blauw licht van je telefoon veroudert namelijk ook je huid. Je kan de kwalitatieve zonnebescherming van Mesoestetic bestellen in onze webshop of bij ons in het salon.

Deze behandeling kost €99 voor een sessie. We adviseren deze behandeling ook in een kuur.

Een kuur bestaat uit 6 sessies en tijdens je kuur kan je de aanbevolen huidverzorgingsproducten kopen met 30% korting. Tijdens een kuur kom je wekelijks of 2-wekelijks voor een anti-ageing ReSculpt behandeling.

Wil je ontdekken of deze behandeling de meest geschikte is voor jouw huid? Dan boek je best eerst een GRATIS huiddiagnose in door onze huidexperten.

De behandeling duurt 50 à 60 minuten.

De behandeling kan per keer gedaan worden, hoewel wij wel een kuurbehandeling aanraden voor het beste resultaat.

Je huid zal een mooie glow krijgen door de stimulatie van je bloedsomloop tijdens de radiofrequentie en vacuümtherapie. Maar dat trekt snel weg. Je kan onmiddellijk je activiteiten hervatten en je mag je maquilleren na deze behandeling.

Afslanken

Skinny Face

45,00

Gelaatsverzorging

Cleansing tool

75,00

Gelaatsverzorging

Anti-Stress mask mesoestetic

49,00

Mesoestetic

Skinretin 0,3%

88,00