Lockdown 2.0

De laatste week was heerlijk, wat hebben we genoten om jullie allemaal terug te zien, wat zijn we dankbaar dat jullie je favoriete RainPharma producten zijn komen kopen. Het was anders dan vorig jaar in november en zeker zoveel leuker dan in maart, toen we al gesloten waren. Deze Winter Shopping Day vonden we super leuk omdat we extra aandacht hebben kunnen schenken aan ieder van jullie. Een gezellige babbel en extra uitleg over de producten. Super tof én door die persoonlijke momenten heb ik nog meer inspiratie gekregen voor de volgende weken. Er komen heel leuke én interessante dingen aan… Volgende week meer daarover…Spannend!

Waar we voor vreesden is nu werkelijkheid geworden. Onze deuren sluiten en dit minstens tot 13.12.2020. Een goede beslissing voor de lichamelijke gezondheid van ieder van ons.

De volgende dagen zullen we als team Skin | Body Affair brainstormen om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in deze moeilijke en donkere tijden. Zoals jullie ons team kennen blijven wij altijd positief en zien we in alles kansen en mogelijkheden. En al die positiviteit wordt gedeeld met jullie. Wat en hoe en wat er exact zal gebeuren, daar gaan we jullie de volgende dagen meer over vertellen. Dat het leuk zal zijn , daar mag je zeker van op aan. Wat het exact wordt… mijn hoofd loopt over van inspiratie. Dussss….. Stay Tuned!

Liefs 💕,

Fran en het Skin | Body Affair Team

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *