13.12.2019 IS JOUW LUCKY FRIDAY.

Vrijdag 13.12.2019 van 12u tot 22u

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan. Het ideale moment om vrienden en familie in de watten te leggen. Ontdek vanaf nu 27 RainPharma geschenksets in jouw favoriete RainPharma winkelpunt. Voor iedereen. Voor elk budget. Vanaf €19 tot €99.

Ben jij van plan om minstens 5 relaties een RainPharma cadeautje te geven? Dan trakteren wij jou op een luxe winterdeken met de kleur van wilde tijm twv. €69.

Hoe? Geef jouw lijstje met minimaal 5 cadeautjes door en haal ze af op 13.12.2019 tussen 12u en 22u samen mét je winterdeken. Helemaal voor jezelf. Maak wat extra tijd vrij, want we trakteren je niet enkel op een deken, ook op een feestelijk drankje en gezonde hapjes. Kom dus gerust met een lege maag en met al je vrienden. Dit wordt mega gezellig.

Home Fragrance Lab
Alles voor een eigen natuurlijk huisparfum labo.
€29 

Bathroom Treasures
Twee klassiekers in een mooie box.
€19 

Magic Hands & Splish Splash
Maak je eigen natuurlijke badolie of massageolie op maat. Rustgevend met lavendel of stimulerend met eucalyptus?
€39 

Happy Together / Calming Together / Fresh Together
Ga je voor een opmonterende, kalmerende of verfrissende badset?
€39 

Trio Set Essential Oils
Vijf sets met 3 flesjes essentiële olie

Ideaal om cadeau te geven samen met een aroma diffuser, met een badolie, ... Er zijn 5 trio's die goed bij elkaar passen. Een trio met warme kerstgeuren, eentje om te focussen tijdens de blok, eentje om tot rust te komen, een trio vol vrolijkheid en fruitigheid en tenslotte een sos kit bij winterkwaaltjes.
Vanaf €23 

Big Love
De lievelings Skin Wash in een mega grote fles. Goed voor 2 personen gedurende een vol jaar. Topcadeau. Met Body Wonder Towel.
€74 

A Perfect Ten
Maak kennis met 10 verschillende Skin washes of 10 verschillende essentiële oliën. De bronzen box bevat de eerste 10 geuren. De gouden box de laatste 10 geuren. Ook de twee nieuwe geuren gember en kaneel zitten er al in.
Vanaf €89 


13.12.2019 IS JOUW LUCKY FRIDAY. Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x