Laat jezelf verwennen

Maak een afspraak

Medcos IPL Duurzaam definitief ontharen

U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandkuur met de Medcos IPL methode geniet u van het comfort om niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De Medcos IPL methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Gemiddeld zijn 8 à 10 behandelingen nodig, met tussenpozen van circa 6 tot 12 weken, om een haarreductie van 90% te realiseren.
Jaarlijks raden wij een onderhoudsbehandeling aan.

De voordelen van definitief ontharen

Onze experts

Bij Katalin voelt zelfs definitieve ontharing als een ontspannende behandeling door de rust die ze uitstraalt.

 

Katalin

Definitief ontharen Specialist

Free werkt super nauwkeurig en geeft je met veel plezier het juiste advies. Discretie bij intieme behandelingen zijn haar troef.

Free

Definitief ontharen Specialist

Free werkt super nauwkeurig en geeft je met veel plezier het juiste advies. Discretie bij intieme behandelingen zijn haar troef.

Charlotte

Definitief ontharen Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken voor iedere klant een apart traject volledig op maat en naar uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Hoe werken jullie tijdens Covid-19?

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de consultatie.

Wij dragen een chirurgisch mondmasker en jij draagt tijdens de behandeling ook een mondmasker.

Doet de behandeling pijn?

Bij het flitsen voel je een prikje maar het doet geen pijn. Ons toestel is lucht- en watergekoeld waardoor je weinig pijn ervaart. Met ons toestel heb je minder pijn dan met andere toestellen.

Hoe vaak moet je de behandeling laten doen?

Voor zones als benen en armen laat je 6 weken tussen 2 behandelingen, voor zones als gelaat en oksels laat je 4 weken tussen elke behandeling.