SPRAYTAN

Spraytan is in! Klaar voor een avondje uit, je trouwfeest nadert, de vakantie naar het zuiden in short en top, geen zin in witte benen en bleek gezicht of gewoon liever de veilige weg van bruin zonder zon... Met dit eenvoudig spraytanning systeem krijgt je huid, in de kortste tijd, een natuurlijke bruine kleur.. zo mooi en egaal dat je er zelf perplex van staat!

Hoe bereid je je huid voor?

- 1 dag van tevoren de huid scrubben, zodat dode huidcellen verwijderd worden.

- Gebruik geen parfum, deodorant of oliehoudende bodylotion

- Waxen of scheren: best 2 dagen voor de spraytan sessie.

Welke kleren draag je best?

- De natuurlijke kleurstof in de spraysolution kan delicate weefsels zoals acryl en zijde definitief verkleuren. Draag daarom donkere kleding, eventueel van katoen.

- Geen strakke kledij. Laat juwelen en uurwerk thuis.

Hoe verloopt een spraysessie?

De fijne nevel wordt volgens een specifiek spraypatroon op de huid aangebracht. Het DHA kleurt enkel de bovenste huidlaagjes en door de reactie met de proteïnen kleurt je huid in de volgende uren geleidelijk bruin. De natuurlijke kleurstoffen geven je meteen kleur. Zo kan de persoon die de spray aanbrengt, zien of alle delen van het lichaam voldoende gesprayd zijn. Deze natuurlijke kleurstoffen was je bij de eerste douche van je huid af. Een spraysessie kan op 15 minuten afgerond worden.

Hoe kan je je Sunless Tan zo lang mogelijk behouden?

Hydrateren is de boodschap... en best met een bodylotion die ook zelfbruiner (DHA) bevat. Het gelaat, dat het snelst kleur verliest, kan je ook thuis bijkleuren met een Sunless spray of lotion.

Voor wie is Spray Tanning geschikt?

Voor iedereen! Jong en oud, ongeacht het huidtype. Wel opgelet met eczeem, psoriasis of wondjes. Ook tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap, liever geen spraysessie.

Maak je afspraak bij onze tanningexperte Katalin!

SPRAYTAN Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x