WAX BAR

Harsen is een tijdelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei voor ongeveer 3-6 weken.Harsen heeft op zich geen invloed op de haargroei, maar in praktijk komen sommige haren na regelmatig harsen niet meer terug.Voor een goede hechting van de hars dient het haar ongeveer 1 cm lang te zijn. 24 uur van te voren geen vette oliën of bodylotions gebruiken omdat de hars dan minder goed hecht. Vlak voor, tijdens en na de menstruatie kan het harsen gevoeliger zijn. Dit is ook het geval bij griep of verkoudheid. De dag zelf, niet voor of na de behandeling zonnebaden of zonnebanken. Gebruik een goede zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor als je gaat zonnen (na 24 tot 48 uur).

STRIPHARS

Het ontharen met strip hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes zoals rug, borst of benen.

FILMHARS

De filmhars wordt veelal voor gevoelige delen zoals gezicht, oksels en de bikinilijn gebruikt. Filmhars hecht zich namelijk aan de haren en niet aan de huid. Hierdoor komt minder irritatie voor. Ontharing met hars van de intieme delen wordt enkel bij vrouwen gedaan.WAX BAR Meer items

Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x