Snel ZOT meer Energie 🔥

Heb jij te weinig energie heeft en steek jij teveel tijd in anderen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Maak kennis met Simpelweg Energiek, dé cursus die je nodig hebt om terug meer energie te krijgen en je leven voluit te leven.

Ontwikkeld door Fran, een expert op het gebied van energiemanagement, is Simpelweg Energiek een unieke methode die je helpt om meer energie te krijgen en je gezondheid te verbeteren. Fran heeft deze methode zelf ontwikkeld en haar energiepijl is MEGA.

Nu wil ze deze ervaring met jou delen, zodat ook jij kunt genieten van een energieker en gezonder leven.

In deze cursus leer je niet alleen over de beste voeding voor meer energie, maar ook over het belang van structuur in je dagelijks leven, hoe je negatieve voedingsmiddelen en additieven kunt vermijden, hoe je een gezonde eetroutine kunt ontwikkelen, en nog veel meer.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende modules:

Module 1: Structuur voor een energiek leven
Ontdek hoe je meer energie krijgt door structuur aan te brengen in je dagelijks leven. In deze module leer je hoe je je dag kunt indelen om meer energie te hebben en productiever te zijn. We kijken naar hoe je prioriteiten kunt stellen en hoe je een gezonde routine kunt creëren die bijdraagt aan een energieker leven.

Module 2: Voeding die je energie geeft
Eet jezelf energiek! In deze module leer je welke voedingsmiddelen je energie geven en welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden. Je krijgt praktische tips over hoe je een gezond en voedzaam dieet kunt samenstellen dat bijdraagt aan een hoog energieniveau. We kijken naar hoe je meer energie kunt krijgen uit je voeding en hoe je voeding kunt gebruiken om je lichaam en geest optimaal te laten functioneren.

Module 3: Additieven en light producten
In deze module leer je over de negatieve effecten van additieven en light producten op je energieniveau en gezondheid. Je krijgt tips over hoe je deze producten kunt vermijden en hoe je gezonde alternatieven kunt kiezen. We bespreken welke additieven en ingrediënten je beter kunt vermijden en welke voedingsmiddelen je beter kunt kiezen om meer energie te krijgen.

Module 4: Je nieuwe eetroutine
Een gezonde eetroutine draagt bij aan een energieker leven. In deze module leer je hoe je een gezonde en duurzame eetroutine kunt ontwikkelen die bijdraagt aan een hoog energieniveau. Je krijgt praktische tips over hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden en hoe je gezonde snacks kunt kiezen. We kijken naar hoe je je voedingspatroon kunt aanpassen om meer energie te krijgen en hoe je gezonde keuzes kunt maken in de supermarkt.

Module 5: Handige apps 

In deze module leer je over handige apps die je kunt gebruiken om je energieniveau te verhogen. We bespreken hoe technologie kan bijdragen aan een energieker leven en hoe je deze technologie op een verstandige manier kunt gebruiken.

Module 6: Handige tools

Handige tools om creatief te koken. Maak van koken een leuke en energieke activiteit! In deze module leer je over handige tools die je kunt gebruiken om creatief te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Je krijgt tips over hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden met een minimum aan afwas en hoe je de juiste keukengereedschappen kunt kiezen. We kijken naar hoe je van koken een leuke en energieke activiteit kunt maken die bijdraagt aan een gezond en energiek leven.

Module 7: Opdrachten om creatief te koken 

Deze module daagt je uit om creatief te zijn in de keuken en nieuwe gezonde recepten uit te proberen. De opdrachten zijn ontworpen om je kookvaardigheden te verbeteren en je te laten experimenteren met verschillende smaken en ingrediënten. Het doel is om je te helpen een gezonde, gevarieerde en smakelijke eetroutine te ontwikkelen die je energie geeft en je lichaam voedt.

Module 8: 

Bonus recepten die gemakkelijk klaar te maken zijn en zonder stapels afwas Deze module bevat een verzameling van Fran’s favoriete recepten die gemakkelijk en snel klaar te maken zijn en geen grote berg afwas veroorzaken. Deze recepten zijn perfect voor drukke dagen wanneer je niet veel tijd hebt om te koken, maar toch een gezonde maaltijd wilt eten. De recepten zijn ook ontworpen om je te helpen om een gezonde en evenwichtige eetroutine te behouden zonder concessies te doen aan smaak of voedingswaarde.

Ben je klaar om je energiepijl te boosten en jezelf weer op de eerste plaats te zetten? Meld je dan nu aan voor Simpelweg Energiek!

Je kunt nu de complete Simpelweg Energiek-cursus krijgen voor de helft van de prijs! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor slechts €77 in plaats van €149!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *