Team

We zijn steeds passioneel op zoek naar nieuwe behandelingen en technieken om de beste resultaten te behalen.   We luisteren naar de noden van onze klanten en kiezen zo de beste behandelingen.  Fran heeft altijd wel een nieuw idee ;-)

Fran,  leading lady. 

Reeds 16 jaar ben ik gegroeid van schoonheidsspecialist naar huidexpert,  afslankcoach en gezondheidstherapeut.  Afslanken is gemakkelijk,  dat kan iedereen.  Gezond afslanken en je levensstijl aanpassen is een ander paar mouwen.  En dat is net mijn specialiteit:  motiveren, begeleiden en een nieuw leven geven.  

Naast het gelukkig maken van onze klanten manage ik mijn team naar een topniveau en geef ik hen al mijn kennis door.   Ik vind het super belangrijk dat mijn team net zoals ik alle kennis heeft en hiervoor vaak gespecialiseerde opleidingen volgt.


Free,  het lachend zonnetje in huis :-)  

Frehiwot,  zeg maar Free.  Sinds 2010 heb ik al honderden klanten blij en tevreden gemaakt.  Anti-aging is mijn specialiteit,  ik stel unieke behandelplannen op per klant. Ik bepaal welke behandelingen het beste zijn voor hen,  vaak is dat een combinatie van behandelingen en producten voor je verzorging thuis.  Want  jezelf thuis verzorgen is zéér belangrijk en optimaliseert de behandeling.  Dit maakt mij zo uniek.Katalin,  waar je helemaal bij tot rust komt.  

Al 10 jaar maakt ik trots deel uit van dit prachtige team.  Ik ben enorm gepassioneerd door huidverbetering.  Door mijn nauwkeurigheid in mijn behandelingen geef ik je een fantastisch resultaat.  Ik hou ervan om mijn klanten te laten genieten van een ontspannende behandeling mét resultaat.  Zo combineren we je verzorging met een waardevol me-time moment.
Sarah,  dé ervaringsdeskundige van ons dieet.

Met 36 kilo minder op de weegschaal en een nieuwe levensstijl ben ik de geknipte persoon om je te motiveren tijdens je dieet.  Als geen ander ken ik alle obstakels en kan ik je heel véél tips geven hoe je hiermee moet omgaan.  Voor mij is dit geen job maar een missie om mensen de betere versie van zichzelf te laten worden.  
Marie
Contact

Boek een afspraak

reserveer nu Contact
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x