Colombian Buttlift

Colombian Buttlift

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

maak een afspraak

Wat is de Colombian Buttlift?

De Colombian buttlift is dé nieuwste trend om je billen te liften. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van vacuümtherapie waarmee je billen niet enkel gelift worden, maar ook meer volume krijgen. Je billen worden egaler en je huid strakker. Deze behandeling werkt dus ook op cellulitis.

Deze behandeling zal je billen op een natuurlijke manier te vergroten en verstevigen en maakt het zelfs mogelijk om de vorm van je billen aan te passen. Hoe fantastisch is dat? Fran en Katalin zij al enorme fan van deze techniek.

De Colombian buttlift is geen Brazilian Butt Lift, wat een operatie is, maar geeft op een natuurlijke manier wel heel mooie resultaten.

De resultaten van de Colombian buttlift zijn voor iedereen anders. Om een goed resultaat te verzekeren, zijn gemiddeld 5 tot 10 behandelingen nodig. Afhankelijk hoe stevig je poep al is voor de behandelingen zijn en meer of minder behandelingen nodig. Nadat je het gewenste resultaat bereikt hebt, raden wij je aan om maandelijks terug te komen om het gewenste resultaat te behouden.

Tarieven:

1 sessie €70

5 sessies €325 (€25 korting)

10 sessies €625 (€75 korting)

maak een afspraak
Colombian buttlift
maak een afspraak
Aanbieding!
999,00
Aanbieding!
60,00
Aanbieding!
Aanbieding!
187,50
Aanbieding!
120,00
Aanbieding!
112,50
120,00

Lichaamsverzorging

Bodyshock push-up

80,00