Suikerontharing

Suikerontharing

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is de Sugar Wax Bar?

Suikerontharing is een ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. Suikerpasta is samengesteld uit natuurlijke en pure ingrediënten. Suikerontharing is minder pijnlijk dan gewoon waxen of epileren. Wij, bij Skin | Body Affair Herent, nabij Leuven werken met suikerontharing voor bikini, gelaat en oksels. Voor een superzachte bikini wax of brazilian waxing beurt is suikerontharing super geschikt. Je huid van je intieme zone is na een suikerontharing niet geïrriteerd maar heerlijk zacht.

De voordelen van goede gelaatsverzorging

Onze experts over suikerontharing

Free onthaart met uiterste precisie. Free is specialist Brazilian wax, gelaatsontharing en oksels.

Free

Wax Specialist

Hoe ziet suikerontharing bij Skin | Body Affair eruit?

suikerontharing

Stap 1

We bereiden de huid voor met een product

suikerontharing

Stap 2

De suikerpasta wordt gekozen in functie van de buitentemperatuur

Suikerontharing

Stap 3

Je wordt onthaard met de suikerpasta

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

De behandeling is minder pijnlijk dan bij klassiek waxen omdat de haren met de haarrichting meegetrokken worden.

De haren blijven langer weg omdat we de haren met de haarrichting meetrekken en er zo minder kans is dat de haren afbreken.

De beste lengte van de haren is de lengte van een rijstkorrel. Als de haren korter zijn, kunnen we de behandeling niet uitvoeren, als ze langer zijn kan de behandeling pijnlijker zijn.

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de behandeling. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging.

We werken met wegwerplakens. Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt voor de behandeling een mondmasker.