Team Skin | Body Affair

Uw schoonheidsinstituut in regio Leuven

We zijn steeds passioneel op zoek naar nieuwe behandelingen en technieken om de beste resultaten te behalen.   We luisteren naar de noden van onze klanten en kiezen zo de beste behandelingen.  Fran heeft altijd wel een nieuw idee 😉

Fran

Leading lady

Reeds 19 jaar ben ik gegroeid van schoonheidsspecialist naar huidexpert,  afslankcoach en gezondheidstherapeut.  Afslanken is gemakkelijk,  dat kan iedereen.  Gezond afslanken en je levensstijl aanpassen is een ander paar mouwen.  En dat is net mijn specialiteit:  motiveren, begeleiden en een nieuw leven geven.

Naast het gelukkig maken van onze klanten manage ik mijn team naar een topniveau en geef ik hen al mijn kennis door. Ik vind het super belangrijk dat mijn team net zoals ik alle kennis heeft en hiervoor vaak gespecialiseerde opleidingen volgt.

Free

Het lachend zonnetje in huis 🙂

Frehiwot, zeg maar Free.  Sinds 2010 heb ik al honderden klanten blij en tevreden gemaakt.  Anti-aging is mijn specialiteit, ik stel unieke behandelplannen op per klant. Ik bepaal welke behandelingen het beste zijn voor hen, vaak is dat een combinatie van behandelingen en producten voor je verzorging thuis. Want jezelf thuis verzorgen is zéér belangrijk en optimaliseert de behandeling. Dit maakt mij zo uniek.

Katalin

Waar je helemaal bij tot rust komt

Al 13 jaar maakt ik trots deel uit van dit prachtige team.  Ik ben enorm gepassioneerd door huidverbetering.  Door mijn nauwkeurigheid in mijn behandelingen geef ik je een fantastisch resultaat. Ik hou ervan om mijn klanten te laten genieten van een ontspannende behandeling mét resultaat. Zo combineren we je verzorging met een waardevol me-time moment.

Kessy

De enthousiaste spring in ‘t veld.

Intussen al 4 jaar enthousiast lid van het Skin | Body Affair team. Ik hou ervan om je het juiste advies te geven voor je gelaat én voor je figuur.