Cosmelan

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Wat is Cosmelan?

Cosmelan is een depigmentatie behandeling. En niet zomaar 1. Het is de wereldwijd nr 1 depigmentatie behandeling. Met de Cosmelan behandeling kunnen we jouw pigmentvlekken behandelen en zelfs volledig laten verdwijnen.

Het is een pittige behandeling maar met een fantastisch resultaat. Fran en Free hebben deze behandeling al zelf gedaan, zij kunnen je dus heel goed begeleiden tijdens dit proces.

Niet enkel je pigmentvlekken worden aangepakt, je krijgt er een intensieve verjongingskuur bovenop.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar de nummer 1 behandeling tegen hyperpigmentatie. Met Cosmelan kan je tot 95% van het diepliggend pigment verwijderen, dit is dan ook de enige behandeling die dit kan.

Wereldwijd is dit de favoriete behandeling van huidtherapeuten, artsen, huidverbeterende instituten om pigmentatieproblemen aan te pakken.

Hoe werkt deze behandeling?

Je komt in eerste instantie voor een huiddiagnose zodat wij weten of dit de beste behandeling is voor jouw huidtype en pigmentatie.

Tijdens de eerste behandeling brengen we het Cosmelan masker 1 aan. Hier ga je mee naar huis en dat masker blijft 8 tot 10u op je gelaat. Daarna start je met de andere thuisverzorgingsproducten zoals de Cosmelan 2 crème. Je komt regelmatig naar ons instituut om je huid te herstellen onder lichttherapie.

Het is een pittige behandeling, met prachtige resultaten.

Tarieven

Cosmelan €799

Boek eerst een GRATIS huiddiagnose en we bekijken samen of deze behandeling geschikt is voor jouw huid.

De voordelen van Cosmelan

Onze experts over Cosmelan

Katalin vindt de Cosmelan een fantastische behandeling. Pittig wel, maar wat een resultaat. Cosmelan is voor wie het beste resultaat wil naar pigmentvlekken toe, maar zich ook volledig wil engageren, want de behandeling is best pittig.

Katalin

Cosmelan Specialist

Free kent Cosmelan door en door. Ze heeft de behandeling zelf gedaan. Ze kan je dus perfect adviseren hoe je huid zal reageren tijdens het Cosmelan proces. Zij vindt het zelf ook een pittige behandeling, maar zweert als TOP pigmentatiebehandeling bij Cosmelan en de thuisverzorging.

Free

Cosmelan Specialist

Kessy houdt van resultaten en van resultaten kan je spreken bij de Cosmelan behandeling, want die zijn onevenaarbaar. Cosmelan zal ze je dan ook adviseren als jij echt voor de ultieme resultaten wil gaan en ook bereid bent om thuis je huid tot in detail te verzorgen voor de beste resultaten.

Kessy

Cosmelan Specialist

Hoe ziet een Cosmelan behandeling eruit?

intakegesprek

Stap 1

Bespreking van de behandeling

Stap 2

Aanbrengen van het Cosmelan masker.

Stap 3

Het masker blijft 8 tot 10u op de huid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in onze salon.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Van de eerste behandeling, het Cosmelan masker aanbrengen voel je weinig. Het zal hier en daar wat prikken. De dagen dat je met de Cosmelan crème begint te smeren kan je huid gevoelig reageren, maar dat is volkomen normaal. 

Tijdens een Cosmelan kuur blijf je de hele kuur met je gelaat uit de zon. Deze behandeling dient om je pigmentvlekken aan te pakken en je huid te verjongen. Het zou dus heel erg jammer zijn als jij al deze moeite en investering doet om erna terug met je gelaat in de zon te komen en je huid opnieuw laat beschadigen door de UV stralen. Draag dus altijd een pet of een hoed en de Mesoestetic zonnebescherming SPF130

Je huid zal rood zien en vervellen, maar daarna krijg jij een nieuwe babyhuid. Even doorbijten om er daarna echt zoveel frisser en jonger uit te zien.

Een Cosmelan kuur om je pigmentvlekken aan te pakken en je huid te verjongen kost €799. Hier zit de thuisverzorgingskit bij en we volgen je uiteraard nauwgezet op.

Wil je weten of Cosmelan iets voor jouw is? Boek dan een GRATIS huiddiagnose met de Skin Analyser door onze huidexperten.

Wij ontvangen je graag bij Skin | Body Affair te Herent, jouw schoonheidssalon nabij Leuven.

De behandeling duurt 50 à 60 minuten in het instituut. Het eerste masker laat je wel 8 tot 10u inwerken en neem je thuis verder af. Daarna ga je met de andere producten thuis verder aan de slag om je resultaat te optimaliseren.

De behandeling is een kuur van minstens 3 maanden. Dit is een engagement voor een jonge en frisse huid. Je zal dus thuis ook intensief aan de slag moeten met de producten.

Twijfel je? Boek je GRATIS huiddiagnose door onze huidexperten Katalin, Free of Kessy.

120,00

Gelaatsverzorging

Hydra Vital Light

56,00

Afslanken

Skinny Face

45,00

Gelaatsverzorging

Cleansing tool

75,00

Gelaatsverzorging

Anti-Stress mask mesoestetic

49,00