Huiddiagnose

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Hoe kies je een behandeling voor jouw huid?

Welke behandeling en welke producten zijn geschikt voor jouw huid? Zie je vaak de bomen door het bos niet meer? Dat snap ik, er is ook zoveel aanbod. Een gelaatsdiagnose analyseert je huid zodat wij, als huidtherapeuten je een behandelplan op maat kunnen maken. Is de Hifu lift, Oxygeneo, Resculpt, Cosmelan of eerder een mesopeel of microneedling meer geschikt voor jouw huid? Dan kunnen wij dat aflezen aan de resultaten van de huidanalyse.

Met meer dan 20 jaar ervaring als huidspecialist adviseren we je de juiste producten voor jouw huid. Een huiddiagnose is gratis, boek dus snel je afspraak voor jouw persoonlijk advies.

De voordelen van een huiddiagnose:

Onze experts over het belang van de juiste huiddiagnose

Elke huid is anders, daarom is een persoonlijk behandelplan super belangrijk. Misschien gebruikt je vriendin een bepaalde gelaatscrème, toch is die vaak niet geschikt voor jou. Daarom bekijkt Free jouw huid in de diepte en adviseert ze je de producten en behandelingen die perfect passen bij de noden van jouw huid.

Free

Specialist gelaatsdiagnose

Welke producten passen bij jouw huid? Het is niet zo eenvoudig. Katalin helpt je om de juiste producten en behandelingen te kiezen. De Skin Analyser analyseert je huidtype en zij maakt je behandelplan op maat.

Katalin

Specialist gelaatsdiagnose

Kessy houdt ervan om je advies te geven zodat jouw huid alleen maar beter en mooier wordt. Zij maakt je behandelplan op basis van de Skin Analyser.

Kessy

Specialist gelaatsdiagnose

Hoe ziet een gelaatsdiagnose eruit?

Huiddiagnose met skin analyser

Stap 1

We willen graag weten wat je stoort en waar je aan wil werken

Huiddiagnose met Skin Analyser

Stap 2

Gelaatsdiagnose met de Skin Analyser

Age elements behandeling

Stap 3

Advies over behandelplan en verzorgingsproducten speciaal voor jouw huid

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in onze salon.

maak een afspraak

Veelgestelde vragen

De gelaatsdiagnose is helemaal GRATIS

Reken een uur voor een gelaatsdiagnose

Een gelaatsdiagnose analyseert je huid, kijkt op welk punten er kan verbeterd worden door producten of behandelingen. We zien de hydratatie van de huid, we zien de uv-schade van de je huid die je al hebt opgelopen en we zien of je een acne gevoelige huid hebt. We kunnen zien of je een gevoelige huid hebt en of we daar in meer of mindere mate rekening moeten houden in je behandelplan.