Mesopeel

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Medische peeling of mesopeel van het merk Mesoestetic heeft een breed gamma aan medische peelings zodat we voor ieder huidprobleem een oplossing bieden.

We hebben voor Mesoestetic gekozen nadat we dit merk uitgebreid hebben uitgetest en we enorm tevreden zijn van de resultaten. Dit merk is dan ook niet voor niets wereldleider op vlak van chemische peelings.

We kunnen hyperpigmentatie, huidveroudering en andere huidproblemen zoals couperose, rosacea, striemen, littekens, acne of de gevolgen (zoals acnélittekens en hyperpigmentatie) daarvan behandelen.

De exfoliërende werking van de medische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag in een versneld tempo afschilfert, zodat je collageen en elastine aanmaak geboost wordt. Daardoor voelt je huid gladder en frisser aan en krijg je een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

We werken onder andere met Mesopeel Lactic voor de aanmaak van collageen en elastine, Mesopeel Mandelic (amandelzuurpeeling) voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid of de Salicylic Acid, ideaal voor de behandeling van de vette huid, het verzachten van de acne huid, veroudering en rimpels. Deze chemische peelings bevatten hoge concentraties fruitzuren en met een lage ph voor een effectieve behandeling en met respect voor de huid.

Wij, bij Skin | Body Affair adviseren deze behandeling in een kuur te doen. We starten met 1 behandeling per 2 weken – voor 6 behandelingen. Daarna passen we deze behandeling 1x per maand toe om de huid te onderhouden voor een optimaal resultaat.

Tarieven

Mesopeel €99

Mesopeel kuur (6 sessies) €594

Bij aankoop van een kuur mesopeel krijg je 30% korting op de aanbevolen thuisverzorgingsproducten gedurende je ganse kuur.

LET OP! Een kuur doe je op een korte tijd. Een kuur mesopeel neemt maximum 6 weken in beslag voor het beste resultaat.

Maak een afspraak voor een gratis huiddiagnose door onze huidexperten bij Skin | Body Affair te Herent, nabij Leuven.

De voordelen van Mesopeel

Hoe ziet een Mesopeel behandeling eruit?

intake gesprek plaatselijk vet behandelen

Stap 1

Bespreking van de verzorging

Mesopeel

Stap 2

Aanbrengen van de Mesopeel

Stap 3

Intensief herstellend masker

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken voor iedere klant een apart traject volledig op maat en naar uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Je kan een tintelend gevoel ervaren, maar het is niet pijnlijk. Uiteraard willen we voelen dat deze behandeling werkt, toch?!

Je blijft best 24u met je gelaat uit de zon. Daarna bescherm je je gelaat met 1 van de Mesoesteic zonnecrèmes. Belangrijk om te weten: Als je je huid niet wil laten verouderen, bescherm je je huid altijd met een goede zonbescherming zoals de zonnecrèmes van Mesoesteic.

Een Mesopeel behandeling kost €99. Wij adviseren een Mesopeel kuur van 6 behandelingen €594. Dan kan je je thuisverzorgingsproducten gedurende de kuur met 30% korting aankopen.

Let op: een kuur van mesopeel behandelingen duurt maximum 6 weken. Maak een afspraak voor een GRATIS gelaatsdiagnose door onze huidexperten.

De behandeling duurt 50 à 60 minuten.

De behandeling kan per keer gedaan worden, hoewel wij wel een kuurbehandeling aanraden voor het beste resultaat.

Je zal een gezonde gloed hebben maar je huid zal niet overdreven reageren.

120,00

Gelaatsverzorging

Hydra Vital Light

56,00

Afslanken

Skinny Face

45,00

Gelaatsverzorging

Cleansing tool

75,00

Gelaatsverzorging

Anti-Stress mask mesoestetic

49,00