Oxygeneo

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is oxygeneo?

De Oxygeneo combineert 4 behandelingen in 1 behandeling. Je huid wordt gepeeld door een oxypod, dit is een soort van bruisbal die over de huid schuurt en op dezelfde moment zuurstof in de huid brengt. De huid wordt fris en zacht en oppervlakkige pigmentvlekken worden verwijderd. Je huid wordt in deze fase intens gevoed door de zuurstoftherapie.

Tijdens het 2de deel van de oxygeneo behandeling wordt een serum ingesluisd door middel van ultrasone geluidsgolven. Ultrasone geluidsgolven worden vaak gebruikt in de beautybranche omdat ze zeer mooie resultaten geven. Ultrasone geluidsgolven horen we niet maar geven trillingen zodat de actieve werkstoffen de huid diep indringen.

We eindigen de oxygeneo behandeling met tripollar radiofrequentie. De radiofrequentie geeft een aangenaam warm gevoel op de huid en zal de huid laten vernieuwen. Ze geeft terug volume aan de huid waar de huid volume verloren is en vermindert lijnen en rimpels. Donkere kringen onder de ogen en rimpels rond de ogen verminderen aanzienlijk.

Bij Skin | Body Affair adviseren we om deze Oxygeneo behandeling in een kuur te doen. We starten met 1 Oxygeneo behandeling per week – voor 6 behandelingen. Daarna passen we deze behandeling 1x per maand toe om de huid te onderhouden voor een optimaal resultaat.

Tarieven

Oxygeneo €125

Oxygeneo GLAM €135

Oxygeneo RETOUCH €135

Kuur Oxygeneo (6 behandelingen) €750

Bij aankoop van een kuur Oxygeno behandelingen krijg je 30% korting op de aanbevolen thuisverzorgingsproducten.

Ben je benieuwd of deze behandeling iets voor jou is? Boek dan in ons schoonheidsinstituut Skin | Body Affair te Herent nabij Leuven je gratis huiddiagnose. 

De 3 fases van een behandeling

PEELING

De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

INFUSE

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen tijdens de Oxygeneo door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

OXYGENATE

De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren door de Oxygeneo behandeling.

De voordelen van Oxygeneo

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze experts over Oxygeneo

Oxygeneo is een heel fijne behandeling. Onze klanten gaan 100% relax naar buiten en met een fantastische glow. Ik vind de Oxygeneo zelf een heel fijne behandeling met instant resultaat. Wil je echt langdurige resultaten? Boek dan zeker een kuur van 6 behandelingen.

Katalin

Oxygeneo Specialist

Oxygeneo blijft een topbehandeling. Deze behandeling is echt heerlijk relaxerend. Door de warmte van de radiofrequentie vallen mijn klanten vaak in slaap. Naast het relaxerende is deze behandeling ook echt huidverbeterend. Ik adviseer wel om deze behandeling in een kuur van 6 sessies te doen.

Free

Oxygeneo Specialist

Heerlijk om al mijn klanten te zien ontspannen, hoewel dit ook echt een anti-ageing behandeling is. Want dat is wel de kwaliteit van deze behandeling. Een combinatie van zuurstof, radiofrequentie en ultrasone geluidsgolven. 

Kessy

Oxygeneo Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken voor iedere klant een apart traject volledig op maat en naar uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

De behandeling is super aangenaam.

Je blijft best 24u met je gelaat uit de zon. Daarna bescherm je je gelaat met 1 van de zonnecrèmes van Mesoestetic.

Weetje: als je anti-ageing behandelingen laat doen, bescherm je best altijd goed je huid met een kwalitatieve zonnecrème zoals de zonnecrèmes van Mesoestetic.

Je zal een gezonde gloed hebben maar je huid zal niet overdreven reageren.

Oxygeneo €125

Oxygeneo GLAM €135

Oxygeneo RETOUCH €135

De behandeling duurt 50 à 60 minuten.

Wij adviseren altijd een kuur. Maar je kan deze behandeling ook éénmalig laten doen. Boek een GRATIS gelaatsdiagnose om te weten welk behandelplan het meest geschikt is voor jouw huid.

Afslanken

Skinny Face

45,00

Gelaatsverzorging

Cleansing tool

75,00

Gelaatsverzorging

Anti-Stress mask mesoestetic

49,00

Mesoestetic

Skinretin 0,3%

88,00