Oxygeneo

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat is oxygeneo?

De Oxygeneo combineert 4 behandelingen in 1 behandeling. Je huid wordt gepeeld door een oxypod, dit is een soort van bruisbal die over de huid schuurt en op dezelfde moment zuurstof in de huid brengt. De huid wordt fris en zacht en oppervlakkige pigmentvlekken worden verwijderd. Je huid wordt in deze fase intens gevoed door de zuurstoftherapie.

Tijdens het 2de deel van de oxygeneo behandeling wordt een serum ingesluisd door middel van ultrasone geluidsgolven. Ultrasone geluidsgolven worden vaak gebruikt in de beautybranche omdat ze zeer mooie resultaten geven. Ultrasone geluidsgolven horen we niet maar geven trillingen zodat de actieve werkstoffen de huid diep indringen.

We eindigen de oxygeneo behandeling met tripollar radiofrequentie. De radiofrequentie geeft een aangenaam warm gevoel op de huid en zal de huid laten vernieuwen. Ze geeft terug volume aan de huid waar de huid volume verloren is en vermindert lijnen en rimpels. Donkere kringen onder de ogen en rimpels rond de ogen verminderen aanzienlijk.

Bij Skin | Body Affair adviseren we om deze Oxygeneo behandeling in een kuur te doen. We starten met 1 Oxygeneo behandeling per week – voor 5 behandelingen. Daarna passen we deze behandeling 1x per maand toe om de huid te onderhouden voor een optimaal resultaat.

Ben je benieuwd of deze behandeling iets voor jou is? Boek dan in ons schoonheidsinstituut Skin | Body Affair te Herent nabij Leuven je gratis huiddiagnose.

De 3 fases van een behandeling

Peeling

De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.

INFUSE

Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen tijdens de Oxygeneo door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.

OXYGENATE

De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren door de Oxygeneo behandeling.

De voordelen van oxygeneo

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze experts over oxygeneo

Katalin bespreekt met jou welke behandeling het best bij je past en in welke frequentie. Je komt als herboren en 100% ontspannen buiten.

Katalin

Oxygeneo Specialist

Free bespreekt de behandeling en welke producten je best kan gebruiken om je behandeling te ondersteunen en te optimaliseren

Free

Oxygeneo Specialist

Kessy is super enthousiast om je een kwalitatieve behandeling te geven.

Kessy

Oxygeneo Specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken voor iedere klant een apart traject volledig op maat en naar uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

De behandeling is super aangenaam.

Je blijft best 24u met je gelaat uit de zon. Daarna bescherm je je gelaat met de Daylight defence van RainPharma.

Weetje: als je anti-ageing behandelingen laat doen, bescherm je best altijd goed je huid met een kwalitatieve zonnecrème zoals de Daylight Defence van RainPharma

Je zal een gezonde gloed hebben maar je huid zal niet overdreven reageren.

De behandeling duurt 50 à 60 minuten.

De behandeling kan per keer gedaan worden, hoewel wij wel een kuurbehandeling aanraden voor het beste resultaat. Boek een GRATIS gelaatsdiagnose om te weten welk behandelplan het meest geschikt is voor jouw huid.

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de behandeling. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens.

Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt tijdens de behandeling een mondmasker.

Aanbieding!
810,00
Aanbieding!
594,00

Gelaatsverzorging

Haarband (mintgroen)

5,99

Gelaatsverzorging

Skinchie (polsbandjes) 2st

5,99

Gelaatsverzorging

pure renewing mask

36,00

Gelaatsverzorging

skin balance

88,00

Gelaatsverzorging

aox ferulic

136,00

Behandelingen huidverbetering

ha densimatrix

88,00