Body slim

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Body Slim

Body Slim werkt aanvullend op de andere behandelingen die we aanbieden. Met onze Slim Body behandeling combineren we verschillende technieken. We starten met Lipocavitatie of Ultrasone geluidsgolven. Door de ultrasone geluidsgolven worden belletjes gecreëerd waardoor de vetcel inklapt. Het vet verdwijnt uit de vetcel.

Na de ultrasone behandeling, wordt  het vet behandeld met vacuümtherapie en radiofrequentie. De vacuümtherapie masseert onderhuids zodat de verklevingen los gemaakt worden die verantwoordelijk zijn voor het cellulitisuitzicht.

De radiofrequentie warmt de vetcel op waardoor het vet uit de vetcel vloeit. Het losgemaakte vet wordt via de natuurlijke weg afgevoerd. Deze behandeling is uitermate geschikt om buikvet te verbranden. Ideaal om deze behandeling te combineren met het Energiek Slank programma of met de EMContouring, E-Fit of de Cryofreeze.

We behandelen enkel in een kuur van 10 behandelingen.

Tarieven:

Bodyslim kuur 1 zone €600 (10 sessies)

Weet je niet welke behandeling het meest geschikt is voor jou? Boek een GRATIS adviesgesprek, waar we jouw probleemzones bekijken en je een behandelplan op maat voorstellen.

Boek een gratis adviesgesprek

Hoe ziet een Body Slim traject eruit?

intake gesprek

Intake

We bespreken welke probleemzone je wil aanpakken en welke therapie het meest geschikt is voor jou.

body slim afslanken skin body affair

Stap 1

We starten met de ultrasone behandeling die belletjes creëert door de ultrasone geluidsgolven en je vetcel laat inklappen, waardoor het vet uit je vetcel verdwijnt.

body slimming

Stap 2

Radiofrequentie en vacuümtherapie warmt je huid op en masseert je huid intensief waardoor het vet opgelost wordt en je huid strakker wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We maken voor iedere klant een apart traject, volledig op maat en naar uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK