EM contouring

Skin body affair em sculpting

Direct aan de slag?

Plan een afspraak in met een van onze experts

MAAK EEN AFSPRAAK

Vet verbanden en spieren opbouwen zonder moeite met EMContouring.

Onze klanten zien grote verschillen en dat reeds na 4 tot 6 sessies EMcontouring.

  • meer gedefinieerde spieren
  • yesss, een sixpack komt tevoorschijn
  • huid is strakker
  • veel minder cellulitis
  • billen worden gelift met 4 cm
  • billen krijgen meer volume

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze em sculpt techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrand, zo veel, dat vetcellen niet meer terugkomen. Wetenschappelijke studies tonen aan dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt.

Wat is EMContouring?

EMContouring  combineert electromagnetische straling met radiofrequentie. De electromagnetische straling is van een hoge frequentie (dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 40.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.

Snel resultaat!

Je voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de eerste EMContouring behandeling. Echt positieve resultaten mag je verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. Tijdens het sporten zal je merken dat je sterker bent en meer uithoudingsvermogen hebt.

Pijnloos.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve workout en je kan spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en je kan erna direct terug aan de slag.

Tijdens de behandeling lig je op je rug of op je buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De beide handstukken worden op het lichaam gezet en vast gemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie van de EMContouring behandeling heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis! De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

Een totale workout.

De EMContouring zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker. Het aantal spiervezels  en het volume van iedere spiervezel neemt afzonderlijk toe. Tijdens de contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan. Je kan met EMContouring dus flink wat buikvet verbranden. Wanneer we de EMcontouring behandeling toepassen op de billen of de dijen wordt je huid niet alleen strakker en gespierder, je cellulitis vermindert en je huidtextuur wordt strakker.

Tarieven:

1 sessie: €95

10 sessies: €899

ARMEN

Skin body affair EM SCULPTING

BENEN EN BUIK

Skin body affair EM contouring

BILLEN

Skin body affair EM SCULPTING