LIVLIV Detox

Een gratis adviesgesprek?

We gaan samen de uitdaging aan.

Boek nu

Wat is het LIVLIV detox traject?

LIVLIV heeft het Detox traject ontwikkelt omdat het belangrijk is om regelmatig je lichaam te ontgiften.

De LIVLIV manier van detoxen is gebaseerd op gezonde voeding, welke volgens ons de enige en beste brandstof is voor jouw lichaam en dat is voor de detox kuur niet anders.

Het traject duurt 10 dagen en bouw je nadien terug rustig af.

Gezond detoxen staat voor ons als een paal boven water.

Met het Detox traject gaan we reinigen via voeding die een detoxerende werking heeft. Dit in samenwerking met ons geheim wapen, de LIVLIV ampul.

Het LIVLIV detox traject:

Onze voedingsexperts

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 15 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen.

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de 13 jaar dat ik bij Skin | Body affair werk ben ik me meer en meer gaan interesseren in gezonde voeding. Fran heeft me besmet met de gezondheidsmicrobe, wat ik super leuk vindt.

In mijn vrije tijd kan je me vinden met mijn neus tussen de boeken over dieet en een gezonde levensstijl. Ik hou ervan mensen te inspireren en te begeleiden en ik ben zelf 5 kg afgevallen met ons dieet.

Katalin

Dieet Specialist

Ik ben Kessy, jouw persoonlijke motivator op het pad naar een energiek en slank leven. Met het Energiek Slank traject bied ik begeleiding en inspiratie om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Ik geloof in een ondersteunende gemeenschap waarin we elkaar motiveren en inspireren. Met mijn begeleiding voel je je energiek, zelfverzekerd en stralend. Klaar om te transformeren? Begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Contacteer ons vandaag nog! Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

Kessy

Dieet Specialist

Hoe ziet het LIVLIV Detox traject eruit?

Stap 1

Je komt langs voor een gratis adviesgesprek.

Stap 2

Je start en alle stappen worden uitgelegd.

Stap 3

Je gaat aan de slag en wij blijven je opvolgen en ondersteunen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Iedereen is uniek dus daarom kijken we altijd samen met jou naar de beste manier om te starten met het Detox Traject.
Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in ons centrum.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Kilo’s verliezen is niet het hoofddoel van het Detox traject. Wil je je focussen op het verliezen van gewicht dan adviseren we eerder het Restart, het Plus of het Boost traject.

Nee, het is geen proteïnedieet. Dit traject is gefocust op het detoxen van je lichaam door gezonde voeding en de gekende Ampul van LIVLIV.

In het DETOX traject zitten 2 begeleidingsgesprekken inbegrepen. Nadien kan je vrijblijvend nog extra begeleidingen inboeken.