Direct aan de slag?

Plan dan nu een afspraak in met een van onze experts

Maak een afspraak

Over LYMFOPRESS

Natuurlijke afvoer van afvalstoffen is essentieel voor een gezond lichaam. Het lymfestelsel speelt hierbij een belangrijke rol. Als het lymfestelsel niet optimaal functioneert, kan er vocht- en afvalstoffenophoping ontstaan, wat kan leiden tot pijn, zwelling en een gevoel van vermoeidheid. Lymfopress, een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van pneumatische compressie (luchtdruk), kan helpen het lymfestelsel te stimuleren en afvalstoffen effectief af te voeren.

Hoe werkt lymfopress?

Tijdens de behandeling draagt de patiënt een speciaal pak dat is voorzien van meerdere luchtkamers. Deze kamers worden opgeblazen en leeggelaten in een specifieke volgorde, waardoor de lymfestroom in het lichaam wordt gestimuleerd en afvalstoffen effectief worden afgevoerd. Het proces is pijnloos en duurt doorgaans 30-45 minuten.

Lymfopress kan worden ingezet voor de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals oedeem, lymfoedeem en lipoedeem. Ook kan het helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verlichten van vermoeide benen. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan op vrijwel elk deel van het lichaam worden toegepast.

Is lymfopress geschikt om cellulitis te behandelen?

Ja, lymfopress helpt bij het verminderen van cellulitis. Cellulitis is het gevolg van een ophoping van vet, vocht en afvalstoffen in het bindweefsel onder de huid. Lymfopress werkt door middel van compressietherapie, wat betekent dat het apparaat druk uitoefent op de lymfevaten en -klieren om de afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen te bevorderen. Dit helpt bij het verminderen van de zwelling en het verbeteren van de bloedcirculatie, waardoor het lichaam beter in staat is om vet af te breken en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor helpt lymfopress helpen bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de textuur van de huid.

Tarieven

1 sessie €35

10 sessies €299

 

Boek hier je eerste behandeling

Hoe ziet een Lymfopress behandeling eruit?

Stap 1

Je krijgt een pak van ons om de hygiëne te waarborgen tijdens de sessie. We installeren je in het pak.

Stap 2

We kiezen een programma dat voldoet aan je wensen en het gewenste resultaat en je geniet van de heerlijke massage gedurende 30 minuten.

Stap 3

Na de sessie wordt je verlost uit je Michelin pak 😉

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek je GRATIS adviesgesprek voor je persoonlijk behandelplan.
Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in ons salon.

Bezoek ons centrum