Direct aan de slag?

Maak een afspraak

CRYOFREEZE

Wat is Cryofreeze, cryolipolisys, fatfreezing, coolsculpting en al de andere namen die we tegenwoordig tegen komen? Het is een gespecialiseerde cooling techniek. Na de behandeling zullen de vetcellen gedurende ongeveer 2 maanden afgebroken worden.

Er komt geen chirurgie aan te pas en je hoeft niet te herstellen na de behandeling. Het systeem behandelt enkel de vetcellen, ander weefsel zoals spieren en zenuwen worden niet geraakt. De resultaten zijn zowat hetzelfde als een liposuctie. De resultaten zijn hetzelfde als je op een natuurlijke manier door sport en voeding vet zou verliezen. Je lichaam breekt het vet af en het wordt afgevoerd. Er is geen risico van snijden dus helemaal zonder risico’s.

Noem het een vetbevriezing systeem. Cryo is koude. Lipolysis is afbreken van trigliceriden in de vetcellen in vetzuren.

We plaatsen het toestel dat de huid bevriest op de huid, zodat het snel de vetcellen kan bevriezen. Je lichaam herkent de bevroren vetcellen niet meer en gaat ze afvoeren via de lymfe en de urine. Een sessie van 60 minuten heeft mooie resultaten. Het vet wordt na de sessie ongeveer tot 3 maanden na de behandeling afgebroken.

Zones die behandelt worden: love handles, buik, benen, billen, armen, maag. Weet je niet welke afslankbehandeling het meest geschikt is voor jou? Boek dan hier je GRATIS adviesgesprek en we werken een behandelplan uit, speciaal voor jou.

boek een gratis adviesgesprek

Waarom kies je voor Cryofreeze?

Hoe ziet een cryofreeze behandeling eruit?

Intakegesprek dieet

Stap 1

We bespreken welke zone je wil behandelen. De zone wordt ontsmet en afgetekent zodat we super plaatselijk kunnen werken.

cryofreese

Stap 2

We plaatsen de handles, het vet wordt vacuüm gezogen en het bevriezingsproces start.
Dit is volledig pijnloos. Je kan nu een uur relaxen.

Stap 3

We verwijderen de handles en we masseren de huid los. Na deze behandeling 24 u geen hete baden of douches, niet intensief sporten en geen sauna.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd of een cyrofreeze behandeling bij jou past? We helpen je graag in onze salon. Let op dat een behandeling niet plaats kan vinden op een volle maag. Een behandeling vindt altijd minimum 1 uur na een maaltijd plaats.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

Wanneer en voor wie is Cryofreeze niet geschikt?

Hartaandoening

Leveraandoeningen

Hoge bloeddruk

Diabetes

Epileptie

Zwangere vrouwen

Vrouwen die borstvoeding geven

3 maanden na buikoperaties

Tijdens de menstruatie

Bij metalen pinnen in het lichaam

Pacemaker

Bij een allergie voor koude objecten

Hoe werken jullie tijdens COVID 19?

Wij wassen onze handen voor en na elke behandeling en veelvuldig tijdens de dag. We vragen aan jou om je handen te wassen voor de behandeling. De ruimte wordt volledig ontsmet voor elke verzorging. We werken met wegwerplakens. Wanneer we een deken gebruiken tijdens de massage wordt deze na elke klant gewassen op 60° Wij dragen een chirurgisch mondmasker. U draagt voor de behandeling een mondmasker. tijdens de behandeling bent u alleen in de kamer en kan u het mondmasker afzetten.

Is de behandeling pijnlijk?

Neen, je voelt een lichte druk en wat tintelingen van de koude. Maar dit ervaar je niet als onaangenaam.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Alles hangt af wat je van resultaat wilt en hoeveel vet je wilt verliezen. Maak hiervoor een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Om de hoeveel tijd kan ik een behandeling laten toepassen?

Een Cryofreeze behandeling laat je maximum 1 x per maand doen. Je lichaam heeft 1 maand de tijd nodig om het vet af te breken. Sneller een behandeling inboeken heeft dus weinig zin.

515,00