LIVLIV BOOST

Direct aan de slag?

Plan een afspraak in met een van onze experts

Gratis adviesgesprek

Het LIVLIV Boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV Afslankthee en Relaxthee. 

Gezonde voeding is bij LIVLIV de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de Afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de Afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de LIVLIV Relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

Waarom kies je voor het LIVLIV Boost Traject?

Onze experts over LIVLIV

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 15 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de 13 jaar dat ik bij Skin | Body affair werk ben ik me meer en meer gaan interesseren in gezonde voeding. Fran heeft me besmet met de gezondheidsmicrobe, wat ik super leuk vindt.

In mijn vrije tijd kan je me vinden met mijn neus tussen de boeken over dieet en een gezonde levensstijl. Ik hou ervan mensen te inspireren en te begeleiden en ik ben zelf 5 kg afgevallen met ons dieet.

Katalin

Dieet Specialist

Ik ben Kessy, jouw persoonlijke motivator op het pad naar een energiek en slank leven. Met het Energiek Slank traject bied ik begeleiding en inspiratie om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Ik geloof in een ondersteunende gemeenschap waarin we elkaar motiveren en inspireren. Met mijn begeleiding voel je je energiek, zelfverzekerd en stralend. Klaar om te transformeren? Begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Contacteer ons vandaag nog! Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

Kessy

Dieet Specialist

Hoe ziet een LIVLIV Boost traject eruit?

Restart dieet LIVLIV

Stap 1

Wanneer je langskomt voor een intakegesprek doen we een lichaamsscan om je gewicht, vetpercentage en spiermassa te bepalen. We leren mekaar kennen en we leggen je de spelregels uit.

skin body affair

Stap 2

Je gaat thuis zelf aan de slag 

Skin body affair proteïne dieet

Stap 3

Je kan altijd een extra begeleidingssessie inboeken wanneer je een extra steuntje in de rug nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Wat is normaal eten? Als je dezelfde levensstijl terug opneemt van voor het dieet, dan kom je terug bij. Je bent niet voor niks te zwaar geworden. Als je je nieuwe levensstijl toepast dan blijf je mooi op gewicht.

Uiteraard niet, we gaan voor een gevarieerde en lekkere voeding. Een gezonde voeding is meer dan sla alleen.

Hoe beter je de adviezen toepast, hoe sneller resultaat. Na je afslanktraject adviseren we je om de 80-20 regel toe te passen. 80% gezond eten met 20% ruilte om te zondigen. Perfect haalbaar dus.