Afslanken

Bij Skin | Body Affair zijn we al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in afslanken. Fran heeft al tientallen mannen en vrouwen begeleidt naar een slanke, energieke en gezonde levensstijl. 

Meer dan ooit zijn we ons bewust dat een gezonde levensstijl de basis is van een energiek, fit en slank leven. We beseffen meer dan ooit dat een gezonde levensstijl belangrijk is om virussen te verslagen. Het is niet gemakkelijk om het alleen te doen. Een expert inschakelen is super belangrijk om je doelen te bereiken.

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrtion Project is een dieet dat je perfect zonder begeleiding kan doen met de RainPharma voedingssupplementen en de RainPharma Shakes.

RainPharma Dieet

Een proteïnedieet dat super natuurlijk is en met respect voor je lichaam. Fran en Katalin begeleiden je hierin en motiveert je om zo samen het beste resultaat te bereiken.

Proteïne Dieet

Afslanken… We weten toch allemaal wat gezonde voeding is? Jammer genoeg niet… het is niet eenvoudig om de juiste keuzes te maken.

My Lipo

Lipo Light is de nieuwe generatie afslanktoestellen. Het is niet invasief en geeft onmiddellijk centimeterverlies. Lip Light werkt met infrarood en rood ledlicht.

Body Slim

Met Bodyslim werken we op plaatselijke vetverbranding en cellulitis. Door een combinatie van vacuümtherapie, radiofrequentie en ultrasound werken we zeer intensief.

EM Sculpting

Em Sculpting  combineert electromagnetische straling met radiofrequentie. De electromagnetische straling is van een hoge frequentie (dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.