Wax bar

hars ontharing

Laat jezelf verwennen

Plan een afspraak in met een van onze experts

MAAK EEN AFSPRAAK

Ontharen

Harsen of waxen is een tijdelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haargroei voor ongeveer 3-6 weken. Ontharing met hars heeft op zich geen invloed op de haargroei, maar in praktijk komen sommige haren na regelmatig ontharen niet meer terug. Voor een goede hechting van de hars dient het haar ongeveer 1 cm lang te zijn. 24 uur van te voren geen vette oliën of bodylotions gebruiken omdat de hars dan minder goed hecht. Vlak voor, tijdens en na de menstruatie kan het harsen gevoeliger zijn. Dit is ook het geval bij griep of verkoudheid. De dag zelf, niet voor of na de behandeling zonnebaden of zonnebanken. Gebruik een goede zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor als je gaat zonnen (na 24 tot 48 uur).

Bij Skin | Body Affair Herent, nabij Leuven  helpen we je graag op de volgende manieren:

STRIPHARS

Het ontharen met strip hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes zoals rug, borst of benen. Met striphars epileren we de benen zeer snel.

FILMHARS

De filmhars wordt veelal voor gevoelige delen zoals gezicht, oksels en de bikinilijn gebruikt. Je bikini waxen doen we met filmhars. Je kiest voor de ontharing van bikiniranden, deel bikini, of volledige bikini ontharing. Filmhars hecht zich namelijk aan de haren en niet aan de huid. Hierdoor komt minder irritatie voor. Ontharing met hars van de intieme delen of de brazilian wax wordt enkel bij vrouwen gedaan.

MAAK EEN AFSPRAAK

De voordelen van harsen

Onze experts over harsen

Free is gespecialiseerd in brazilian wax. Free werkt zeer nauwkeurig en ze stelt je op je gemak.

Kessy zorgt ervoor dat je met een zachte huid naar huis terug keert.

Katalin werkt snel en grondig zodat je fris gewaxt naar buiten gaat.

Hoe werkt waxen bij Skin | Body Affair?

waxontharing

Stap 1

De wax wordt aangebracht op de te ontharen zone

wax ontharing

Stap 2

De wax wordt afgetrokken met strips

hars ontharing

Stap 3

De huid wordt verzorgd met een verzachtende lotion

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar jouw persoonlijke traject? We helpen je graag in onze salon.

MAAK EEN AFSPRAAK

Veelgestelde vragen

We adviseren om de 6 weken voor een mooi en langdurig resultaat. Let op: De eerste keer kan je iets sneller moeten terugkomen als je voordien geschoren hebt.

Je voelt het wel maar het is niet echt pijnlijk.

Normaal gezien wel, omdat de haren worden uitgetrokken in plaats van afgeschoren. Wanneer je hier echt uitzonderlijk veel last van hebt adviseer ik om defintieve ontharing te laten doen.