LIVLIV PLUS

Direct aan de slag?

Plan een afspraak in met een van onze experts

Gratis adviesgesprek

Je komt in een hele nieuwe fase van je leven en dan is het belangrijk om dit onder begeleiding te ontdekken.
Je gaat door een aantal fases om zo je eigen lichaam terug te ontdekken en wat bij jou hoort.
Je krijgt alle tools aangereikt om te starten en je eigen planning te leren maken. Deze wordt natuurlijk door de coach nagekeken en je kan jouw coach ook alle nodige vragen stellen.
Tijdens deze periode in je leven is het echt terug ontdekken, dus wees mild en geduldig want dit is voor elke dame anders.

Waarom kies je voor het LIVLIV Plus Traject?

Onze experts over LIVLIV

Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een leven vol zelfvertrouwen door op een gezonde manier te gaan leven. Ik begeleid al meer dan 15 jaar klanten om af te slanken. Bij mij kan je terecht voor die laatste 5 kg maar ook als je meer dan 40 kg wil verliezen

Na een zware operatie in 2017 ben ik nog meer gaan beseffen dat voeding super belangrijk is om je goed te voelen. Ik ben me dus nog meer gaan specialiseren en ik hou ervan om mijn expertise van al de opleidingen die ik volg en de research die ik doe met jullie te delen.

Fran

Dieet Specialist

In de 13 jaar dat ik bij Skin | Body affair werk ben ik me meer en meer gaan interesseren in gezonde voeding. Fran heeft me besmet met de gezondheidsmicrobe, wat ik super leuk vindt.

In mijn vrije tijd kan je me vinden met mijn neus tussen de boeken over dieet en een gezonde levensstijl. Ik hou ervan mensen te inspireren en te begeleiden en ik ben zelf 5 kg afgevallen met ons dieet.

Katalin

Dieet Specialist

Ik ben Kessy, jouw persoonlijke motivator op het pad naar een energiek en slank leven. Met het Energiek Slank traject bied ik begeleiding en inspiratie om jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Ik geloof in een ondersteunende gemeenschap waarin we elkaar motiveren en inspireren. Met mijn begeleiding voel je je energiek, zelfverzekerd en stralend. Klaar om te transformeren? Begin jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Contacteer ons vandaag nog! Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

Kessy

Dieet Specialist

Hoe ziet een LIVLIV Plus dieet eruit?

Restart dieet LIVLIV

Stap 1

Wanneer je langskomt voor een intakegesprek doen we een lichaamsscan om je gewicht, vetpercentage en spiermassa te bepalen. We leren mekaar kennen en we leggen je de spelregels uit.

skin body affair

Stap 2

Elke week spreken we af, zodat we je vooruitgang kunnen meten. We geven je tips en tricks en motiveren je, laat dat nu juist onze specialiteit zijn. Al je vragen worden tijdens deze sessies beantwoord.

Skin body affair proteïne dieet

Stap 3

Wanneer je 80% van het te verliezen gewicht verloren hebt gaan we over naar de volgende fase. We passen je dieetschema aan helemaal op jouw maat. Enkel de laatste kilo’s wil je nu nog verliezen. Je mindset staat intussen al helemaal op punt.

Veelgestelde vragen

Wat is normaal eten? Als je dezelfde levensstijl terug opneemt van voor het dieet, dan kom je terug bij. Je bent niet voor niks te zwaar geworden. Als je je nieuwe levensstijl toepast dan blijf je mooi op gewicht.

Uiteraard niet, we gaan voor een gevarieerde en lekkere voeding. Een gezonde voeding is meer dan sla alleen.

Hoe beter je de adviezen toepast, hoe sneller resultaat. Na je afslanktraject adviseren we je om de 80-20 regel toe te passen. 80% gezond eten met 20% ruilte om te zondigen. Perfect haalbaar dus.