Actie van de week – 10/7 tem 15/7

Begin je vakantie met twee geweldige aanbiedingen bij Skin | Body Affair!

Deze week kun je profiteren van een korting op twee behandelingen.

De eerste behandeling is de Age Element behandeling. Dit is een handmatige, intensieve anti-verouderingsbehandeling die fantastische resultaten oplevert voor huidverbetering. Na een Age Element behandeling zul je minder rimpels en fijne lijntjes hebben, zal je huid dikker aanvoelen en een liftend effect hebben.

Boek deze behandeling nu voor slechts €109 in plaats van €125.

Deze behandeling is ideaal voor mensen die geen machinale behandelingen willen, maar wel resultaat willen zien. Ook als je een zomerstop hebt ingelast voor machinale behandelingen, kun je met deze behandeling je resultaten behouden en zelfs verbeteren.

Reserveer je behandeling hier voor €109 in plaats van €125.

De tweede behandeling is de Body Slim behandeling.

Bij onze Slim Body behandeling combineren we verschillende technieken. We beginnen met Lipocavitatie of ultrasone geluidsgolven. Deze geluidsgolven creëren belletjes die ervoor zorgen dat de vetcel inkrimpt en het vet verdwijnt.

Na de ultrasone behandeling wordt het behandelde vet aangepakt met vacuümtherapie en radiofrequentie.

De vacuümtherapie masseert het onderhuidse weefsel, waardoor verklevingen worden losgemaakt die verantwoordelijk zijn voor cellulitis.

De radiofrequentie verwarmt de vetcel, waardoor het vet uit de cel vrijkomt. Het losgemaakte vet wordt op natuurlijke wijze afgevoerd. Deze behandeling is bijzonder geschikt om buikvet te verbranden.

Normaal gesproken kun je deze behandeling alleen als kuur van 10 sessies boeken, maar deze week kun je individuele behandelingen boeken met een aantrekkelijke korting.

Boek deze week je Bodyslim behandeling voor 1 zone voor slechts €50 in plaats van €60. Reserveer hier je behandeling.

Laat je vakantie goed beginnen met deze geweldige aanbiedingen bij Skin | Body Affair!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *